Jump to content
IGNORED

Zimske gume

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Сад на етикетама гума (она папирна што се одлепи) пише и децибелажа.

Posted

Nisam zadovoljan kako se ponašaju na autoputu™ i na suvom. <_<

Valjda koliko para toliko i muzike.

Posted

okreću se. šta ćeš više.

ovaj topik mi služi da se svaki put sablaznim kako nisam gume zamenio. još.

:isuse:

Posted

Ja ni neću, ove letnje su mi ok, imaju malo deblju šaru a i evo, malo po malo decembar već prošo

Posted

Ako imaš zimske a nećeš da ih zameniš onda bi te trebalo tući™.

Posted

Ako imaš zimske a nećeš da ih zameniš onda bi te trebalo tući™.

Felnama.
Posted

Ja ni neću, ove letnje su mi ok, imaju malo deblju šaru a i evo, malo po malo decembar već prošo

Bolje menjaj. Ako dodje do necega a trebao si imati zimske osiguranje ti nece nista platiti a ako si kriv onda ces sam morati placati stetu drugom. Bio je tekst cini mi se u Autobildu o tome nedavno. Nije šala.

slučajno poslato sa TT

Posted

4 Tigrove gume 22,000 rsd

Mali servis 8,000 rsd

Poliranje 2,000 rsd

Total: al je skupo imati kola u kurac rsd

Posted

4 Tigrove gume 22,000 rsd

Mali servis 8,000 rsd

Poliranje 2,000 rsd

Total: al je skupo imati kola u kurac rsd

Е кад возиш неки ауто са R15 гумама.  :nobles:

Шалу на страну, скоро сам са ортаком мало прерачунавао трошкове аута.

Ако хоћеш да иоле озбиљније одржаваш ауто, нема шансе да трошкови буду испод 500 евра годишње (регистрација и осигурање, сервис, замена делова и гума, без бензина).

На то треба додати и трошкове амортизације самог аута, који су двоцифрен проценат вредности аута, сигурно више од неколико стотина евра годишње.

Posted

šesnaestice još l kako tako, sedamnaestice ubijaju. ja ću za sledeću sezonu da kupim polovne felne šesnaestice i to će sa novim gumama da bude jeftinije od seta sedamnaestica. gume koje su stigle sa kolima kostaju >23 hiljade po komadu :isuse:

Posted

Е кад возиш неки ауто са R15 гумама.  :nobles:

Шалу на страну, скоро сам са ортаком мало прерачунавао трошкове аута.

Ако хоћеш да иоле озбиљније одржаваш ауто, нема шансе да трошкови буду испод 500 евра годишње (регистрација и осигурање, сервис, замена делова и гума, без бензина).

На то треба додати и трошкове амортизације самог аута, који су двоцифрен проценат вредности аута, сигурно више од неколико стотина евра годишње.

Amortizacija novih kola je od 1000 pa do 2000e godisnje.

Posted

šesnaestice još l kako tako, sedamnaestice ubijaju. ja ću za sledeću sezonu da kupim polovne felne šesnaestice i to će sa novim gumama da bude jeftinije od seta sedamnaestica. gume koje su stigle sa kolima kostaju >23 hiljade po komadu :isuse:

Moje 16ice su oko 80e komad. Srednji segment, Fulda ili BF Goodrich. Isto i letnja kombinacija. Prilicno sam zadovoljan s obzirom na km godisnje.

slučajno poslato sa TT