Dr Arslanagić Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Седну баба и деда да вечерају и усред вечере баба се окрете ка деди и рече:Баба: Еее кад се сетим наше младости, све ми нешто буде топло око срца...Деда: Баба, вади сису из супе.(7. разред)
Šumejker-Levi 9 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zašto žene imaju čelo? Da muškarac ima gde da ih poljubi kad im svrši u usta
Tihajeza Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 evo jedan osmomartovski:žena kenja mužu: samo ideš po kafanama, piješ, sve pare potroši na piće!muž: šta mi ti pričaš, a koliko ti trošiš na šminku?žena: ja trošim na šminku da bi tebi bila lepa!muž: pa i ja pijem da bi meni bila lepa.
Aće Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 idu dva pedofila i pita jedan kolko je sati. drugi kaze pedo dva
KennyDalglish Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Šerlok Holms i Dr. Votson su na kampovanju.Nakon obilne večere i flaše dobrog vina, zavlače se u svom šatoru u vreće zaspavanje i tonu u san.Nakon nekoliko sati, Holms se budi i isti čas protrese svog kolegu.Šerlok Holms: "Votsone, pogledajte nebo i recite mi sta vidite".Dr. Votson: "Vidim milione i milione zvezda.Šerlok Holms: "Šta iz toga zaključujete?Dr. Votson: "Astronomski, to mi kaže da postoje milioni galaksija, moguće imilijarde planeta. Astrološki, primećujem da je Saturn u Lavu.Vremenski, zaključujem da je otprilike 3 ujutru. Teološki, vidim da je Bog svemoćan,a mi smo mali i beznačajni. Meteoroloski, mislim da ćemo sutra imati prelep dan...A vi, Holmse, šta vi zaključujete?"Šerlok Holms ne odgovara tokom jednog minuta i zatim izjavljuje:"Votsone, vi ste kreten - ukrali su nam šator".
Mp40 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 To je valjda proglaseno za najbolji vic engleske ever... negde sam citao...
Pera Zeka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 meni bolji onaj sa poljupcem u celom...primenljiv je svuda bez obzira na kulturoloske razlike i jezicke barijere...
dunja Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 zar ne bi bilo lokicnije da je cvajštajn, a ne cvajnštajn?
le petit nicolas Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 svako zašto ima svoje 'bem li ga.zakasneli osmomartovski:Kakva je razlika izmedju Srpkinje i Francuskinje?Francuskinja ima s leve strane muža, s desne ljubavnika, iza sebe sumnjivu prošlost, ispred sebe blistavu budućnost, a na glavi sešir.Srpkinja s leve strane ima kese, s desne strane decu, iza sebe lepu prošlost, ispred sebe ne vidi budućnost, a na glavi ima muža.poz
Recommended Posts