Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted (edited)

:lol:Jako

Edited by Milogled Bluff
Posted

jedan aktuelanDolazi student megatrenda kod Nataše Bekvalac:*izvinite, zbog čega sam pao ispit?*Nataša: *Zbog da jedeš govna!*

Posted
jedan aktuelanDolazi student megatrenda kod Nataše Bekvalac:*izvinite, zbog čega sam pao ispit?*Nataša: *Zbog da jedeš govna!*
Ne vazi se. Niko nikad nije pao ispit na Megatrendu :lol: Zasto ne smes da kolima sa otvorenim prozorom prodjes pored Megatrenda?Moze neko da ti ubaci diplomu.
Posted

Šta prvo kaže vozač Juga kad mu neko uđe u auto?- " jače malo!!!"

Posted

Zeka se zaigrao u potoku i izgubio ruku. Onako krvav otišao je kod vrača da mu pomogne.-Daj vraču, pomozi mi molim te.-Može ali samo ako mi doneseš kilo jabuka do ponoći.Nabavio zeka jabuke i doneo ih vraču.-Ajde mi sada pomozi.-U redu. Šta ti treba?-Ženim se u utorak pa sam mislio da pozajmim tvoj šator.-E to već ne može.Zeka se iznervira i udari vrača u grlo.

Posted

"Tata, je li tačno da ima crva koji žive u jabukama?""Tačno je, sine" odgovara tata."A je li tačno da neki crvi žive i u mesu?""I to je tačno, pile tatino.""A ima ih i u salami.""Ima dete moje, ima.""Pa zašto mi onda, zaboga, živimo u ovim govnima?""Zato sine, što je ovo naša OTADŽBINA!"

Posted (edited)

Šeta ćale klinca kroz park. Kad ono u susret sisata starija maloletnica.Tata (sebi u brk) - au kakav pičić...Sin:- šta si rekao tata?- ptičić, sine, proleteo ptičić...- šta je to ptičić, tata?- pa to ti je sin od ptice.- a jeli i on ima sina?- nema- a oće li da ima kad poraste?- oće- a kako će on da se zove?- pa ptičić- kako ptičić? pa ovaj je ptičić? Zar neće ptičićić?- neće sine. Biće ptičić.- a ptičićić ako ima sina, kako se on zove?- pa isto ptičić.- a ako je ptičićić, jel onda ptičičićičić?- ma kakav ptičičićićić, ptičić, sine- a tata, ako ptičićićić...Pička, sine, pička.

Edited by laki21
Posted

Marćelo Salas, fudbaler iz Čilea, kupio ženi za rođendan živu svinju od 100 kila. Izmeri žena svinju na stočnoj vagi i vidi da je lakša za 15 kila, iznervira se pa počne da grdi Marćela.-Idiote jedan, prešli su te za 15 kila.-Nisu, pojeo sam ih usput.-Da vidim?I on joj pokaže.

Posted

Pita Novak Federera:- Šta ima, Rodzer?- Evo, ništa - četres'

Posted

Koje mesto u Srbiji je dobilo ime po FB?

Lajkovac

Posted

Odma' se reaguje ne dnevne vesti. Nova kletva:Dabogda ti Zlatko Krmpotić čajeve kuvao!

Posted

Došao Muja kod doktora i priča mu:Bolan doktore, ja ufatio Fatu sa Suljom u krevetu. Uzo pištolj da ubijem Fatu, kad njih dvoje skoče, viču neka Mujo nemoj, ubiješ Fatu, odeš u zatvor, deca ti ostanu sirotinja, a ja nađem novu ljubavnicu. Šta si uradio ništa, nego sedi popij kafu, smiri se.Drugi dan isto. Uzo pištolj da ubijem Sulju, kad njih dvoje skoče, viču neka Mujo nemoj, ubiješ Sulju, odeš u zatvor, a ja nađem novog zagondžiju. Šta si uradio ništa, nego sjedi popij kafu, smiri se.Treći dan opet. Uzmem pištolj da se ubijem, kad njih dvoje skoče, viču neka Mujo nemoj, šta ćeš dobiti time, nas dvoje ćemo se jebati ko i dosad, a deca ostadoše bez oca. Šta si uradio ništa, nego sjedi popij kafu, smiri se.Doktor vidno nervozan, pa pita : Dobro, bolan, Mujo, a što ti to meni sve pričaš.Ma doktore, da mi ne naudi tolika kafa.