puella Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ulaze mladic u zlataru da kupi verenicki prsten. Gleda po vitrini pa pita prodavca:Posto je ovaj zlatni sa kamenom u sredini?Prodavac: Hiljadu evra.Mladic: Sto mu gromova! A posto je ovaj pored njega?Prodavac: Dvesta gromova.
puella Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ne, ali zelim! Valjda ce neko da me primeti ovde pa da me vrbuje :D
Aće Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 riba iz banovića dolazi u zlataru"dajte mi jedan lončić""ovo je zlatara, kakav lončić bre??" "zlootni"hint http://www.youtube.com/watch?v=mpVr2wRY1O4
BarryWhite Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Pričaju Amerikanac i Srbin : Amerikanac:"We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash." Srbin:"We have Boris Tadic, no Wonder, no Hope and no Cash!
uliks Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nisam prolazila ovim sokakom, ali možda neko nije čuo za osmi padež još onomad... U Zemunu Zeminutiv: Koga? Čime?
le petit nicolas Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 još zemuna:grdi majka sina zemunca:crni sinko, ništa ne valjaš...vaaljam, majko, vaaljam.poz
Pera Zeka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dolazi tip kod lekara i kaze: Doktore, ne mogu da pisam danima!Kaze dr; skinite se da pogledam.Skine se lik, doktor gleda, ono sve poplavelo a k...c vezan u cvor.Covece, pa vama je penis vezan u cvor!Lik se lupi po celu ; u jebote, zaboravio sam da kupim hleb!!!
hooyadahoo Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ovaj je strava. samo da se setim zbog cega...
beeva Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dolazi Mujo na radio stanicu, pita ga voditelj: ''Vi ste pjesnik''. Kaze Mujo: ''Da''.Amater, ponovo ce voditelj?A mater ne, ona malo oko kuce, baste i tako to..
SNARC Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Priča učiteljica:. Deco, današnji čas ćemo početi sa jednim lakim pitanjem. Na primer, koje je sada godišnje doba? Hajde odgovori... ti Milice.. Pa, ja milsim da je leto.. Kako leto Milice! Pa hladan vetar skida meso sa kosti, sneg do kolena.... Meni je tetka došla juče iz Afrike i donela mi lubenicu, a znamo da lubenice rastu samo leti, tako da ja znam da je leto.. Dobro, dobro Milice. Hajde neko drugi. Hajde ti Dušane.. Ja isto mislim da je leto.. Kako leto, Dušane, pa nemoj me sad i ti razočarati!. Meni je došla tetka iz Australije i donela jagode, a pošto jagode rastu samo leti...Učiteljica se već poprilično razočarala, ali na red je došao mali Ciga - Mile.. Dobro, 'ajde ti Mile.. Pa, učiteljice, ja isto mislim da je leto.. A, zašto sad ti Mile misliš da je leto?. Meni je juče došla tetka iz Zemun u papučama!
prima Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Router comes to the doctor and complains: "It hurts when IP"
darling Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Router comes to the doctor and complains: "It hurts when IP"
Recommended Posts