Milogled Bluff Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To me podseti da su mi pricali kako je jednom prigodom neki car Nesi tokom celog koncerta vikao "Neso, skini ranac!".
Milogled Bluff Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 (edited) ^^Pa ne znam tacno, ali znam da je Srbin na kraju ispao najpametniji i sve ih nadmudrio. Edited November 16, 2009 by Milogled Bluff
colonelo Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 (edited) Ima onaj:Išli Amerikanac, Nijemac i Srbin u neku divljinu. Uhvati ih pleme grbavaca i odvede ih na pogubljenje.Amerikanac vikne:''Stop, please! I am from United States of America!''Grbavci se zgledaše i ništa.Amerikanac panično nastavi:''America... Hollywood... John Wayne... Steven Spielberg... Ronald Reagan...''Grbavci samo odmahnuše rukom i izbodoše ga na smrt.Dođe red na Nijemca, a on povika:''Halt! Bite! Ih bin fur Dojčland!''Ovi se opet zgledaše, a Nijemac zavapi:''Dojčland... Hitler... Bizmark... Bekenbauer... Rumenige...Urođenici odmahnuše ruko i izbodoše i Nijemca.Kada dođe red na Srbina, on viknu:''Stanite, bre, ja sam iz Srbije!''A na to urođenici uglas oduševljeno povikaše:''Aaaa, Srbija... Neša Galija!'' Edited November 16, 2009 by colonelo
pixy Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 crnogorski cudotvorni lek protiv gripa?OLIGAPRIMIT
hattori Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 sta je razlika izmedju nogometasa i fusbalera? fusbaleri idu na svecko prvenstvo.^_^
Sam Spade Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 sta je razlika izmedju nogometasa i fusbalera? fusbaleri idu na svecko prvenstvo.^_^ A na prošloj strani...
Milogled Bluff Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Kotrlja se zenska glava niz ulicu. Naidje lik, ustopuje je nogom i upita: "Kud si posla, zenska glavo?"
Grunf Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 dodje ciganin na salter na stajgi:-dajte mi jednu povratnu kartu.-dokle?-pa dovde.
kapetanm Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Moto Vojske Jugoslavije : Vazno je ucestvovati...
nisam ja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 najbolji pochetak vica: trchi parche'leba kroz rumuniju... (dodushe bio je HUI.) :Da vic svih viceva je onaj o 2 morzza.
Recommended Posts