Popular Post Leia Posted January 31, 2023 Popular Post Posted January 31, 2023 Poslije pada sa motora, Crnogorac je u bolnici, sav u gipsu. Došao mu brat u posetu, pa ga pita: – Pa, šta je bilo brate? Šta si slomio? Počeo jadnik da nabraja: – Kaže doktor da imam prelom rebara, naprslu lobanju, naprslo koljeno, slomljenu butnu kost, ruke baš i nisu namjestu, pa … Kaže mu brat: – A ne mogu ti ja to pamtit’ čovječe, ja ću reći majci da si umro! 5 9
Zeleni sto Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 On 31.1.2023. at 15:47, Leia said: Poslije pada sa motora, Crnogorac je u bolnici, sav u gipsu. Došao mu brat u posetu, pa ga pita: – Pa, šta je bilo brate? Šta si slomio? Počeo jadnik da nabraja: – Kaže doktor da imam prelom rebara, naprslu lobanju, naprslo koljeno, slomljenu butnu kost, ruke baš i nisu namjestu, pa … Kaže mu brat: – A ne mogu ti ja to pamtit’ čovječe, ja ću reći majci da si umro! 1
aram Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 - kako se zove brat od Selin Dion? - Veselin Dion. 4 5
Moća Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Kako se zove ovan koji vodi racuna o sebi?Negovan.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 4
Popular Post adam Posted March 5, 2023 Popular Post Posted March 5, 2023 zvoni tip komsiji na vrata u vecernjim satima, pomalo uradjen. otvori komsija a ovaj ce - izvini komsija, nestalo mi piva pa se pitam jel to samo kod mene il u celoj zgradi. 5 8
Ajant23 Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Šta radi plavuša u policajčevoj uniformi? Spoiler Muški striptiz.
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 (edited) kako se zovu novosađani koji plaše druge? Spoiler bugari Edited March 6, 2023 by kud u maglu Simoviću 1 2
Recommended Posts