January 31, 20232 yr Popular Post Poslije pada sa motora, Crnogorac je u bolnici, sav u gipsu. Došao mu brat u posetu, pa ga pita: – Pa, šta je bilo brate? Šta si slomio? Počeo jadnik da nabraja: – Kaže doktor da imam prelom rebara, naprslu lobanju, naprslo koljeno, slomljenu butnu kost, ruke baš i nisu namjestu, pa … Kaže mu brat: – A ne mogu ti ja to pamtit’ čovječe, ja ću reći majci da si umro!
February 2, 20232 yr On 31.1.2023. at 15:47, Leia said: Poslije pada sa motora, Crnogorac je u bolnici, sav u gipsu. Došao mu brat u posetu, pa ga pita: – Pa, šta je bilo brate? Šta si slomio? Počeo jadnik da nabraja: – Kaže doktor da imam prelom rebara, naprslu lobanju, naprslo koljeno, slomljenu butnu kost, ruke baš i nisu namjestu, pa … Kaže mu brat: – A ne mogu ti ja to pamtit’ čovječe, ja ću reći majci da si umro!
February 5, 20232 yr Kako se zove ovan koji vodi racuna o sebi?Negovan.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
March 5, 20232 yr Popular Post zvoni tip komsiji na vrata u vecernjim satima, pomalo uradjen. otvori komsija a ovaj ce - izvini komsija, nestalo mi piva pa se pitam jel to samo kod mene il u celoj zgradi.
March 6, 20232 yr kako se zovu novosađani koji plaše druge? Spoiler bugari Edited March 6, 20232 yr by kud u maglu Simoviću