May 15, 201410 yr Zaposli se Fata, dobije svoj računar, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Međutim, jedan dan se razboli i ne dođe na posao, a njenim kolegama treba nešto s njenog računara, ali ne znaju lozinku. Zovu oni Fatu: 'Fato, koja ti je lozinka na računaru?' Kaže Fata: 'Velkom' Probaju oni: wellcome, velkom, vellcome, welcome - ništa neće. Zovu oni ponovno Fatu: 'Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja lozinka?' 'Pa jedno', kaže Fata 'Pa kako jedno, pobogu?' 'Pa vel'ko M!'
May 15, 201410 yr Usred noći probudi žena muža i kaže: - Dragi, baš sam nešto ružno sanjala i prepala sam se. Znaš, kada sam bila mala i kad sam se usred noći bojala mraka ili kad mi je bilo hladno, mama bi me uvek privila k sebi, zagrlila i poljubila. A muž će: Pa ti stvarno nisi normalna!? Sad, u pola noći, da te vozim kod mame!?
May 15, 201410 yr Zaposli se Fata, dobije svoj računar, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Međutim, jedan dan se razboli i ne dođe na posao, a njenim kolegama treba nešto s njenog računara, ali ne znaju lozinku. Zovu oni Fatu: 'Fato, koja ti je lozinka na računaru?' Kaže Fata: 'Velkom' Probaju oni: wellcome, velkom, vellcome, welcome - ništa neće. Zovu oni ponovno Fatu: 'Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja lozinka?' 'Pa jedno', kaže Fata 'Pa kako jedno, pobogu?' 'Pa vel'ko M!' :D
May 30, 201410 yr - sta ovo znaci?- sta?- ovo na zidu.- pa sta pise?- mi imamo srce lavlje, mi branimo pravoslavlje.- ok, sta ti tu nije jasno?- sta je pravoslavlje?- ....- tata, zasto places?- nista sine, samo sam skontao da sam uspeo kao roditelj.
June 15, 201410 yr :) malo o Zemuncima Zemunac kaže ortaku: -Au brate koja tuga, poslao sam devojku po pivo pre 2 sata, sad mi javljaju da je udario autobus........ :((((- I sta ces sad ?- Pa ništa brate, imam tu neku rakiju ... ---------------Pitaju Zemunca: - Jel možeš da kažeš: ''Na vrh brda, vrba mrda'' ?- Naravno tebra! Na vr' dabr, bavr damr !---------------Došao Zemunac na pijacu do štanda sa jabukama:- Daj mi kilo jabuka !- To vam je 80 dinara - odgovori prodavac.- Znači, rekao sam DAJ MI !--------------Kako se zove kum na venčanju u Zemunu ?- Zaštićeni svedok.
June 16, 201410 yr --------------- Došao Zemunac na pijacu do štanda sa jabukama: - Daj mi kilo jabuka ! - To vam je 80 dinara - odgovori prodavac. - Znači, rekao sam DAJ MI ! --------------
June 16, 201410 yr Jesu li se ikad u vicevima sreli Zemunac i Čak Noris? jesu, stari je vic - sta radi Cak Noris u Zemunu? - sta mu kazu