Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Ima jedan mnogo dobar vic!Lancia and Larson walk into a bar...

Posted
@ MejdejMnogo primas k'srcu neke stvari. Posebno treba da te zabole za forumsku kritiku, iz mog ugla opravdanu, iz tvog ne. Da ti navodim konkretne nikove stvarno necu, ukazah ti ( mrzim ovu rec ) onom porukom da kritikujes nesto cega si i sama ponekad deo, a imala si priliku da ko Sejn posle pobede odjases u zalazak sunca. Kauboj ( taj covek stuca kol'ko ga pominjem ) je naveden ne kao primer za deo tvoje ekipe, nego kao forumski don Kihot koji se stalno bori sa vetrenjacama ekipama. No hard feelings sto bi rekli.@ Ostali, vidim da vas ima dovoljno za sutku, napustam sa'ranu
pa dobro, ja bih da raščlanim tu kritiku, a ne da je iznosite u stilu "kurir javlja".
Posted

Ogavni ste sa tim masovnim komuniciranjem. Ovaj forum će uništiti ekiparenje.

Posted
@ MejdejMnogo primas k'srcu neke stvari. Posebno treba da te zabole za forumsku kritiku, iz mog ugla opravdanu, iz tvog ne. Da ti navodim konkretne nikove stvarno necu, ukazah ti ( mrzim ovu rec ) onom porukom da kritikujes nesto cega si i sama ponekad deo, a imala si priliku da ko Sejn posle pobede odjases u zalazak sunca. Kauboj ( taj covek stuca kol'ko ga pominjem ) je naveden ne kao primer za deo tvoje ekipe, nego kao forumski don Kihot koji se stalno bori sa vetrenjacama ekipama. No hard feelings sto bi rekli.@ Ostali, vidim da vas ima dovoljno za sutku, napustam sa'ranu
Jesi li posle ovog pravednickog izliva odjahao u sumrak ko Sejn?
Posted
povod je bila tvoja i milogledova reakcija danas. moj post sa pominjanjem ekipa je išao odmah posle.ali dobro, reče ti da ste već imali tu raspravu pa to valjda opravdava takvu reakciju.što se tiče naknadne pameti, oh, jako mi je žao što sam se sad javila na temi. :(
nemam pojma kako si povezala svoj post i sebe sa mojom salom upucenom iskljucivo Milogledu. reakcija na tvoj post je bila 0.
Posted (edited)

...

Edited by assück
Posted
Jesi li posle ovog pravednickog izliva odjahao u sumrak ko Sejn?
Pre sam crk'o od tuberkuloze ko Dok Holidej. Jel preziveo Sejn na kraju filma, sta ti mislis ?
Posted

nije. smorio ga onaj mali retard do smrti

Posted
Ima jedan mnogo dobar vic!Lancia and Larson walk into a bar...
to je basna.
Posted
što se tiče naknadne pameti, oh, jako mi je žao što sam se sad javila na temi. :(
Pa dobro sad, sta je tu je -_- Ocigledno ovu pricu treba vrteti periodicno ne bi li nekima doslo do malih sivih
Posted
Pa dobro sad, sta je tu je -_-Ocigledno ovu pricu treba vrteti periodicno ne bi li nekima doslo do malih sivih
dobro, rekla si ovo vec vise puta, pametnom dosta
Posted
Pa dobro sad, sta je tu je -_-Ocigledno ovu pricu treba vrteti periodicno ne bi li nekima doslo do malih sivih
+1Kao i sve u životu što hoćeš da postigneš, ni ovo se ne može raditi polovično. Ljudi misle da je dovoljno odvojiti nekoliko sati ukazivanja dnevno. Nije.
Posted

U ovih zadnjih par strana su vam bas krs vicevi.