Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Ozenio se Dado Polumenta.Sada ce se manje druziti sa Šakom.

Posted

3 u 1ciga jedinac se istusirao cim je dosao s posla.

Posted

Anica i Pera sede na livadi prepunoj cveća i gledaju kako bik jaši junicu.Anica pita Peru:- Pero, kako bik zna da se junici hoće?- Bik to namiriše, oseti to.- A koja je tebi pička materina, jesi prehlađen???

Posted

vodi tip ribu u bioskop.-dobar dan, dve karte molim.-jel za hobita?-ma jok, to mi je riba

Posted

Ucitelj ispituje djecu u razredu što žele biti kad odrastu.Dode red na malog Ivicu: "Želim biti milijarder, otici u najskuplji nocni klub i tamo pokupiti najbolju drolju, pokloniti joj milijun dolara vrijedan Ferrari. Želim apartman u Copacabani, dvorac u Parizu, putovati po svijetu, neogranicenu Visa karticu i sa droljom voditi ljubav 3x dnevno."Ucitelj šokiran odgovorom, zgrožen djetetovim ponašanjem odluci ignorirati odgovor i pita slijedeceg ucenika: "A ti Marice?"Marica: "Želim biti Ivicina drolja!!"

Posted
vodi tip ribu u bioskop.-dobar dan, dve karte molim.-jel za hobita?-ma jok, to mi je riba
:D
  • 3 weeks later...
Posted

Sve bolji sa svakim čitanjem...Sudija pita Muju:- "Jesi li ti prije deset dana ukrao bačvu rakije?"- "Jesam!"- "Policija je kod tebe našla praznu bačvu. Gdje je rakija?"- "Popio!"- "Pa nisi valjda za deset dana popio cijelu bačvu rakije?"- "I nisam, vala, popio sam pola."- "A šta je sa drugom polovicom?"- "Prod'o!"- "A gdje su pare?"- "Popio!"

Posted

Verovatno je stariji od Dunava, al ajde:Kako se zove period od 1. do 14. Januara?Sarmagedon.

Posted

nazvao irinej papu na mobilni:- mir božji hristos se rodi.- naš sisa već 13 dana.

Posted
:lol::Hail: