Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Neko kuca na vrata:- Dobar dan, ja sam od Jehovinih svedoka, želeo bih da razgovaram s vama.- Izvolite uđite, sedite. O čemu želite razgovarati?- 'bem li ga, ne znam, nikad nisam stigao ovako daleko...

Posted

razgovaraju dve naduvane pcele- gde ti je trut?- truth is out there.

Posted

ovaj si sama smislila, priznaj. jerbo šta će pčeli trut. a da su naduvane, jesu. voćarski šljam truje u cvetu.

Posted

Trpa crnogorac neku čavku, i pred finiš će on:- "Aaahh ja ću svršiit!"Ona histerično:- "Nemooj u menee!"On zbunjeno:- "Ne, no ću u sebe?!?!" :s_dj:

Posted

Uradio se narkoman i sreo 2 ribe pa im dobaci: -'De ste lepotice? Devojke se pogledaju, pa kazu: -Nismo lepotice! -Pa niste ni 'de ste?

Posted

idu dva leba ulicom i drobe.

Posted (edited)

Držao neki čovek cirkus i u početku mu išlo dobro, ali kasnije ljudima dosadile jedne te iste tačke. I tako cirkus bankrotira. Pakuje se gazda i taman da rasklopi šator, prilazi mu Ciga i kaže:• Jao, ja imam nešto što će ti spasiti biznis!• Ma idi bre, Cigo...• Ne, stvarno, ovo moraš da vidiš!Ode Ciga negde i ubrzo se vrati sa psom, mačkom i gitarom.• Joj, Cigo, pa ja sam ovde držao slonove, majmune, tigrove i propao mi posao, misliš da taj ofucani ker i mršava mačka mogu nešto?• Gledaj ovo - reče Ciga, lupi dlanom o dlan i pas uze gitaru i poče da svira, a mačka da peva.Gazda cirkusa ostao zaprepašćen. Sklopi on posao s Cigom i uvede ovo kao novu tačku. I zaista, posao procvetao, počeli ljudi iz celog sveta da dolaze da vide to čudo. Posle nekoliko godina, ova dvojica se silno obogatili i leže na nekoj plaži na Havajima. Kaže gazda Cigi:• Jao, Cigo, stvarno si me spasao. Ali molim te, reci mi u čemu je fora, sigurno ima neka caka, nemoguće je da pas svira, a mačka peva. Sigurno ima neki trik. Odaj mi, molim te, ne mogu da spavam od znatiželje!• Pa, jeste, u pravu si - kaže mu Ciga - postoji trik. Zaista je nemoguće da ker svira, a mačka peva.• I šta je onda istina?• Pa, ker i svira i peva,a mačka pojma nema, samo otvara usta!

Edited by funk soul sister