palikaris Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Gastasrbajter se vratio u svoje selo posle 30 godina, pun para, i pitaju ga komsije:"komso, oce da napravis sad najvecu kucu u selo", kaze on "jok", "pa, oce da napravis bazen u dvoriste?", "jok", "a oce da kupis mecku da se vozis po selu?", "jok bre", "pa sta ces da radis s tolke pare komso?", "sve ce vas tuzim majke vam ga nabijem".
mali_pacovcina Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Tele se izgubio u stadu krava a bilo gladno i dolazi kod prve krave koju srece da sisa mleko. Krece sa sisanjem kad ce krava:- Tele, tele, bezi bre nisam ti ja majka!Tele se sklonilo i odlazi kod druge krave da sisa.-Tele, tele, nisam ti ja majka, skloni se.Tele ponovo odlazi i dolazi kod bika.-Tele, tele, stani, tele.. lele, lele, lele!
Agni Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Tele se izgubio u stadu krava a bilo gladno i dolazi kod prve krave koju srece da sisa mleko. Krece sa sisanjem kad ce krava:- Tele, tele, bezi bre nisam ti ja majka!Tele se sklonilo i odlazi kod druge krave da sisa.-Tele, tele, nisam ti ja majka, skloni se.Tele ponovo odlazi i dolazi kod bika.-Tele, tele, stani, tele.. lele, lele, lele!trol on:Ovo me podsetilo na dva macora koja su zivela sa nama u Beogradu. Kad su ih deca donela sa ulice (majka im je bila stradala), bili su toliko malecni da su obojca mogli da stanu da dlan jedne ruke. Kako su bili premali da bi jeli cvrstu hranu, ali i da bi pili mleko iz tacne, hranili smo ih na cuclu. Jedan je medjutim bio stalno gladan, te je prevrtao brata na ledja i cuclao ga do iznemoglosti. Ovog drugog jadnicka je to bolelo, ali nije bio dovoljno jak da bi se odbranio, tako da smo morali da ih rastavljamo.trol off
shimpu Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 trol on:Ovo me podsetilo na dva macora koja su zivela sa nama u Beogradu. Kad su ih deca donela sa ulice (majka im je bila stradala), bili su toliko malecni da su obojca mogli da stanu da dlan jedne ruke. Kako su bili premali da bi jeli cvrstu hranu, ali i da bi pili mleko iz tacne, hranili smo ih na cuclu. Jedan je medjutim bio stalno gladan, te je prevrtao brata na ledja i cuclao ga do iznemoglosti. Ovog drugog jadnicka je to bolelo, ali nije bio dovoljno jak da bi se odbranio, tako da smo morali da ih rastavljamo.trol offhahaha dobar
LudiKure Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) Sjele Fata, Merima i Dženana popiti kahvu i raspričale se o sexu.Prva će ti Merima:Sinoć kad me Omer kreso, ufatim ga ja za jaja, kad ono - hladna! Pravo sam se začudila.Obećaju Fata i Dženana da će i one prvom prilikom provjeriti. Idući dan nađu se njih tri opet na kahvi i Dženana također potvrdi da su i njenom Muji jaja isto bila hladna. Zaključiše, da je to valjda tako kod svih muškaraca, ali da će i Fata to konačno potvrditi.Nađu se njih tri sutra ponovno na kavi, kad evo ti Fate, ruka u gipsu, šljiva na oku. Iznenađene jaranice ju upitaše što joj se dogodilo, kad Fate krene pričati:Sinoć kad me Haso kreso, ja njega dofatim za jaja, kad ono - vruća!Pitam ja njega sva u čudu:Jel bolan Haso, kako to u tebe jaja vruća, a u Muje i Omera hladna......? Edited December 3, 2012 by LudiKure
Aće Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 -mama daj mi 100 dinara. -sta ce tebi pare,ti si invalid? -ma samo mi daj pare! -dobroo,evo ti i sta sad!? -KES,KOLICAA SMEKERICA
henrik larsson Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Tebi to smešno? I zašto nema vica sa invalidkinjom?
ToniAdams Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 -mama daj mi 100 dinara. -sta ce tebi pare,ti si invalid? -ma samo mi daj pare! -dobroo,evo ti i sta sad!? -KES,KOLICAA SMEKERICAjebote, jesi to na najlon pijaci pazario smisao za humor?trazi kintu nazad.
Milogled Bluff Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Tebi to smešno? I zašto nema vica sa invalidkinjom?Vise jedan
Aće Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 koga najvise guraju u croatia recordsu?zdravka skendera. i za larsona specijalnozasto devojke u kolicima najbolje izgledaju?zato sto su uvek doterane.
koksy Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 jedan sa bradom od 100 godina:sedi dokono, spokojna mačka na zidu i pored nje prolazi nervozna baba.-pis mačko! kaže nervozno nervozna baba.spokojna maca spokojno podigne 2 prsta i kaže:-peace baba, peace!
Cane Vukic Prebranac Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Sjele Fata, Merima i Dženana popiti kahvu i raspričale se o sexu.Prva će ti Merima:Sinoć kad me Omer kreso, ufatim ga ja za jaja, kad ono - hladna! Pravo sam se začudila.Obećaju Fata i Dženana da će i one prvom prilikom provjeriti. Idući dan nađu se njih tri opet na kahvi i Dženana također potvrdi da su i njenom Muji jaja isto bila hladna. Zaključiše, da je to valjda tako kod svih muškaraca, ali da će i Fata to konačno potvrditi.Nađu se njih tri sutra ponovno na kavi, kad evo ti Fate, ruka u gipsu, šljiva na oku. Iznenađene jaranice ju upitaše što joj se dogodilo, kad Fate krene pričati:Sinoć kad me Haso kreso, ja njega dofatim za jaja, kad ono - vruća!Pitam ja njega sva u čudu:Jel bolan Haso, kako to u tebe jaja vruća, a u Muje i Omera hladna......?
Tinman Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Slavljenik-Dragi gosti, eve ja sas moju ženu dvajespet godine...-Kum ispravljač-Sa mojom ženom.-Slavljenik-K'o što rek'o, dvajespet godine sas ovu moju ženu...-Kum ispravljač(nervozno)-Sa mojom ženom bre!-Slavljenik- Lele kume što si dosadan. Sas tvoju devet, a sas moju dvajespet...
ToniAdams Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 otac: a sta bi ti voleo da budes kad porastes?sin: supermen!otac: ma mislim, u stvarnom zivotu.sin: aaaaa, pa klark kent!
Recommended Posts