Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted
Nailazi čovek (peder) na ulici na dečaka (cigu) koji plače i pita ga:- Šta ti je, zašto plačeš?- Umrla mi je majka. - odgovara dečak.- Pa hoćeš li da zovem sveštenika?- Neću, nije mi sad do seksa.
:thumbup:
Posted
Nailazi čovek (peder) na ulici na dečaka (cigu) koji plače i pita ga:- Šta ti je, zašto plačeš?- Umrla mi je majka. - odgovara dečak.- Pa hoćeš li da zovem sveštenika?- Neću, nije mi sad do seksa.
meni je ovde najsmesnije sto mu je umrla majka :lolol:
Posted

da pande nisu gejevi ne bi ni zamalo izumrli kao vrsta.

Posted (edited)

isla retardirana mandovska pedercina i umrla mu majka!

Edited by Miralem
Posted

To je vrlo pozitivno, ako je majka bila cetnik.

Posted

nastavak: isla retardirana mandovska pedercina i umrla mu majka i doso srbin i ispiso se u urnu!

Posted

ja znam jedan za štrumfove al me blam da ispričam jer je skroz politički korektan. sem što su štrumfovi skinsi. gej skinsi. gej skinsi koji se iživljavaju na pokojnom Velikom štrumfu. koji je bio romski štrumf. al kažem, skroz je korektan pa nije baš zanimljiv za pričanje.

Posted

ide uragan sendi ulicom i naidje na malog mandova i oduva ga u okean a ovaj kaze upomoc ne znam da se kupam...sendi se prekrsti sa tri prsta i kaze evo banke cigane moj

Posted
:isuse:Molim ljude koji se gnusaju ovakvih viceva i koji viceve shvataju preozbiljno da zaobidju temu. Unapred hvala.
Posted (edited)
i vama je ovo smesno :fantom: ¿
Meni jeste, pošto sam gej ganci sveštenikinja. Edited by henrik larsson