Indy Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ja sam mislio na prvu, i meni je onaj "negdje ubosni" pocetak neophodan. Sets the scene, so to speak.
Lancia Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 pa to, negdje ubosni je najbolji pocetak vica ikad.
Timmi Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 druga verzija je mnogo bolja, lanca pojma nema.
Caligula Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 +1 nego ajd, o vicovima ne vredi raspravljat'
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 "Razgovor dva Crnogorca (s prevodom):- "Oooo"________ (oduševljenje kad ga je vidija)- "E"_____________(javlja se i on njemu)- "I?"____________(pita ga kako je)- "Aa"____________(kao, nije nešto)- "Uuu"_________ (ovaj će zabrinuto)- "Ae"___________(a, što ćeš, tako je)"
Indy Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 "Razgovor dva Crnogorca (s prevodom):- "Oooo"________ (oduševljenje kad ga je vidija)- "E"_____________(javlja se i on njemu)- "I?"____________(pita ga kako je)- "Aa"____________(kao, nije nešto)- "Uuu"_________ (ovaj će zabrinuto)- "Ae"___________(a, što ćeš, tako je)"
Parsons Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 pita mali ciga oca kakva je razlika izmedju reci besplatno i dzabe.- vidis sine, to sto ides u skolu, a ne placas nista, to je besplatno.a u skolu ides dzabe.
Guest Milivoje iz Sugubine Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Kakva je razlika izmedju kurca i panja? sedi pa da vidis!
bokison Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Одлучили да снимају цигу за ријалити и да га цео дан прате. И пошто јециги било глупо да их води у циганмалу, оде он са екипом на Дедиње,стане испред неке бахате виле па каже:- Ово је моја кућа.Ови из ријалити екипе гледају, не верују. Улазе тако у двориште,покаже цига на базен и каже:- Ово је мој базен.Поред базена блеји нека риба, сисата, згодна, боља не може бити. Каже цига:- Ово је моја жена.Сниматељи и водитељ у чуду, не могу да верују. У то излази неки ћелавилик, напуцан, са све кајлом око врата, а цига каже:- А ово сам ја.
GRIFF Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Dele dva ludaka bombone.-Jedna tebi, jedna meni, jedna tebi, jedna meni, jedna meni, jedna meni...Na to ce drugi ludak.-A TEBI?!
darkonet Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Pita mali Perica policajca: -Ciko , koliko je sati? -15,30! -Ocete li da dodjete da mi ga popusite u 16,00?! Policajac iznerviran poceo da juri Pericu, kad sretne ga njegov prijatelj policajac te upita: -Sta juris ovo dete ? -Rekao je da mu ga popusim u 16,00! -Pa gde si zapeo covece, sada je tek 15:35!
Recommended Posts