Jump to content

Featured Replies

Ja sam mislio na prvu, i meni je onaj "negdje ubosni" pocetak neophodan. Sets the scene, so to speak.

pa to, negdje ubosni je najbolji pocetak vica ikad.

druga verzija je mnogo bolja, lanca pojma nema.

+1 nego ajd, o vicovima ne vredi raspravljat'

"Razgovor dva Crnogorca (s prevodom):- "Oooo"________ (oduševljenje kad ga je vidija)- "E"_____________(javlja se i on njemu)- "I?"____________(pita ga kako je)- "Aa"____________(kao, nije nešto)- "Uuu"_________ (ovaj će zabrinuto)- "Ae"___________(a, što ćeš, tako je)"

:lol: carskisamo ne znam kako bi išo uživo

Ja tako sa svima ujutro

On 20. 10. 2012. at 13:37, kud u maglu Simovicu said:
"Razgovor dva Crnogorca (s prevodom):- "Oooo"________ (oduševljenje kad ga je vidija)- "E"_____________(javlja se i on njemu)- "I?"____________(pita ga kako je)- "Aa"____________(kao, nije nešto)- "Uuu"_________ (ovaj će zabrinuto)- "Ae"___________(a, što ćeš, tako je)"
:lolol:

pita mali ciga oca kakva je razlika izmedju reci besplatno i dzabe.- vidis sine, to sto ides u skolu, a ne placas nista, to je besplatno.a u skolu ides dzabe.

Kakva je razlika izmedju kurca i panja?

Reveal hidden contents

Одлучили да снимају цигу за ријалити и да га цео дан прате. И пошто јециги било глупо да их води у циганмалу, оде он са екипом на Дедиње,стане испред неке бахате виле па каже:- Ово је моја кућа.Ови из ријалити екипе гледају, не верују. Улазе тако у двориште,покаже цига на базен и каже:- Ово је мој базен.Поред базена блеји нека риба, сисата, згодна, боља не може бити. Каже цига:- Ово је моја жена.Сниматељи и водитељ у чуду, не могу да верују. У то излази неки ћелавилик, напуцан, са све кајлом око врата, а цига каже:- А ово сам ја.

:lolol: auuu

Dele dva ludaka bombone.-Jedna tebi, jedna meni, jedna tebi, jedna meni, jedna meni, jedna meni...Na to ce drugi ludak.-A TEBI?!

On 22. 10. 2012. at 17:23, bokison said:
...
Dobar :lol:

Pita mali Perica policajca: -Ciko , koliko je sati? -15,30! -Ocete li da dodjete da mi ga popusite u 16,00?! Policajac iznerviran poceo da juri Pericu, kad sretne ga njegov prijatelj policajac te upita: -Sta juris ovo dete ? -Rekao je da mu ga popusim u 16,00! -Pa gde si zapeo covece, sada je tek 15:35!