Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Ja sam mislio na prvu, i meni je onaj "negdje ubosni" pocetak neophodan. Sets the scene, so to speak.

Posted

pa to, negdje ubosni je najbolji pocetak vica ikad.

Posted

druga verzija je mnogo bolja, lanca pojma nema.

Posted

+1 nego ajd, o vicovima ne vredi raspravljat'

Posted

"Razgovor dva Crnogorca (s prevodom):- "Oooo"________ (oduševljenje kad ga je vidija)- "E"_____________(javlja se i on njemu)- "I?"____________(pita ga kako je)- "Aa"____________(kao, nije nešto)- "Uuu"_________ (ovaj će zabrinuto)- "Ae"___________(a, što ćeš, tako je)"

Posted
:lol: carskisamo ne znam kako bi išo uživo
Posted
"Razgovor dva Crnogorca (s prevodom):- "Oooo"________ (oduševljenje kad ga je vidija)- "E"_____________(javlja se i on njemu)- "I?"____________(pita ga kako je)- "Aa"____________(kao, nije nešto)- "Uuu"_________ (ovaj će zabrinuto)- "Ae"___________(a, što ćeš, tako je)"
:lolol:
Posted

pita mali ciga oca kakva je razlika izmedju reci besplatno i dzabe.- vidis sine, to sto ides u skolu, a ne placas nista, to je besplatno.a u skolu ides dzabe.

Guest Milivoje iz Sugubine
Posted

Kakva je razlika izmedju kurca i panja?

sedi pa da vidis!

Posted

Одлучили да снимају цигу за ријалити и да га цео дан прате. И пошто јециги било глупо да их води у циганмалу, оде он са екипом на Дедиње,стане испред неке бахате виле па каже:- Ово је моја кућа.Ови из ријалити екипе гледају, не верују. Улазе тако у двориште,покаже цига на базен и каже:- Ово је мој базен.Поред базена блеји нека риба, сисата, згодна, боља не може бити. Каже цига:- Ово је моја жена.Сниматељи и водитељ у чуду, не могу да верују. У то излази неки ћелавилик, напуцан, са све кајлом око врата, а цига каже:- А ово сам ја.

Posted

Dele dva ludaka bombone.-Jedna tebi, jedna meni, jedna tebi, jedna meni, jedna meni, jedna meni...Na to ce drugi ludak.-A TEBI?!

Posted

Pita mali Perica policajca: -Ciko , koliko je sati? -15,30! -Ocete li da dodjete da mi ga popusite u 16,00?! Policajac iznerviran poceo da juri Pericu, kad sretne ga njegov prijatelj policajac te upita: -Sta juris ovo dete ? -Rekao je da mu ga popusim u 16,00! -Pa gde si zapeo covece, sada je tek 15:35!