Sludge Factory Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 (edited) Sprem'te se sprem'te!http://www.youtube.com/watch?v=MW6XHApigE8 Edited August 31, 2011 by Sludge Factory
Čutura Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 prosle nedelje pocelo, prica se nastavlja tamo gde je stala....dobra epizoda sve u svemu...
mjone Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Smor, smor, smor. Milion zamerki na scenario. Podela uloga je užasna.moracu da se slozimmoze da se gleda naravno, ali daleko je to od onoga cemu sam se nadao (izgleda da ni hbo ne moze uvek da ubode seriju tipa the wire, deadwood ili makar treme)
Mauci Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Je l' provalio neko Uncle Juniora iz Sopranosa u Boardwalk Empire? :)Ja sam ga prvo prepoznao tek po glasu.
Lrd Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Sasvim se lepo odvija druga sezona. Bolja je od prve. Ko voli kostimirane drame, naravno.
Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 hoce li je neko izbaciti iz serije? neki zalutali metak i da ne moramo vise da gledamo ovu smaracicu. poceo sam da premotavam scene kada se ona pojavi. cekam da serija eksplodira, ima potencijala, ali sve nesto mlitavo.
WTF Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cekas da eksplodira? A otkrice da je jedan od glavnih likova opstio sa sopstvenom kevom? I onda na kraju epizode u totalnom ludilu izazvanom kombinacijom cocaine binge i saznanja da mu je zena ubijena, prvo pokusava da ubije tu istu kevu, a onda ubija oca koji se tu umesao.
Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 (edited) nisam gledao zadnju epizodu, jel smem da otvorim spoiler? mislim na epizodu koja je emitovana sinoc. Edited December 5, 2011 by kojot
deeps Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 hoce li je neko izbaciti iz serije? neki zalutali metak i da ne moramo vise da gledamo ovu smaracicu. poceo sam da premotavam scene kada se ona pojavi. +1nisam gledao zadnju epizodu, jel smem da otvorim spoiler? mislim na epizodu koja je emitovana sinoc. Ne otvaraj spojler.
Fins fleet Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 hoce li je neko izbaciti iz serije? neki zalutali metak i da ne moramo vise da gledamo ovu smaracicu. poceo sam da premotavam scene kada se ona pojavi. Jebote, kako mozes da zameris ista zeni sa takvim akcentom?
Lrd Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 hoce li je neko izbaciti iz serije? neki zalutali metak i da ne moramo vise da gledamo ovu smaracicu. poceo sam da premotavam scene kada se ona pojavi. cekam da serija eksplodira, ima potencijala, ali sve nesto mlitavo.Navala homosa na forum Serije! Ona mi je em jedan od boljih likova, em jedna od boljih riba, mada je sad počela nešto da brlja.Epizoda je bila odlična, potpuno sjebana i objasnila je mnoge stvari, mada obično ne volim epizode sa flešbekovima.
paculla Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cekas da eksplodira? A otkrice da je jedan od glavnih likova opstio sa sopstvenom kevom? I onda na kraju epizode u totalnom ludilu izazvanom kombinacijom cocaine binge i saznanja da mu je zena ubijena, prvo pokusava da ubije tu istu kevu, a onda ubija oca koji se tu umesao. uvode to postepeno od pocetka, samo se cekalo kad ce da ispliva. u prvoj epizodi mi je malo bila cudna njena reakcija na njegov povratak iz rata, ali sam tada mislila da je to meni tako slucajno ispalo. posle se videlo da je i to bilo namerno. sad je dzimi na potezu, uzela mu je sina da opsti baba sa unukom kad poraste. sta vam smeta gospodja sreder? super je lik, mada sam ja ocekivala razvoj u jednom pravcu, ovo je krenulo sasvim u drugu stranu... i van aldena nam namestaju za sledecu sezonu...
deeps Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 sta vam smeta gospodja sreder? super je lik, mada sam ja ocekivala razvoj u jednom pravcu, ovo je krenulo sasvim u drugu stranu... Ali ona cas ide u jednom pravcu, cas u drugom. Uredu je da tu dilemu imas jednom dvaput, ali ne stalno. Jednom moras da prelomis na kojoj si strani.
Lrd Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ali ona cas ide u jednom pravcu, cas u drugom. Uredu je da tu dilemu imas jednom dvaput, ali ne stalno. Jednom moras da prelomis na kojoj si strani.Pa nije baš. Imala je dilemu, prelomila je na jednu stranu, ali je bolest deteta vratila na drugu, odnosno bacila u nedoumicu.
Recommended Posts