steins Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 6 hours ago, renne said: bežio od toga, nemoj ni da razmišljaš Tražim poslednjih nedelju dana neki brz i pouzdan internet i sad sam se potpuno sludeo. Milion provajdera milion nekakvih usluga. jurim čist internet bez kablovske, bez telefona bez ičega. A kad pogledam mišljenja ljudi oko bilo koje varijante bukvalno sve je 50-50. Ovo mi se svidelo pošto daju 10mbita WiFii za 1000 dindži. Nisam pametan.
notenoughreasonsforclaire Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 7 hours ago, renne said: bežio od toga, nemoj ni da razmišljaš A kakva im je ova aplikacija, da li barem ona pristojno šljaka?
variola Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 (edited) 5 hours ago, steins said: jurim čist internet bez kablovske, bez telefona bez ičega. Ako već imaš telefonsku liniju, pogledaj Beotel, moja su iskustva jako dobra sa njima. Sad, ne znam kakvi su u poređenju sa drugima po cenama, ali vidim da popustima često love nove korisnike. Edited August 12, 2021 by variola
El Guapo Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Ko ima optičku infrastrukturu, može da "proba" Telenor, besplatno do 1.2.2022. Razmišljam da probam, s tim što najverovatnije ne bih nastavljao nakon 1.2., pa sad imam moralnu dilemu, da li uzeti slabiji paket, ili jači🙂 Ps ko ima telenor broj, dobija duplu brzinu .
braca Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Ne znam gde da turim ovo, dal ovde, dal tamo na nekoj Corona temi, Bil Gejc me cipovao, 5G fercera sve u sesnaest : 3
notenoughreasonsforclaire Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 On 22.11.2021. at 20:33, El Guapo said: Ko ima optičku infrastrukturu, može da "proba" Telenor, besplatno do 1.2.2022. Razmišljam da probam, s tim što najverovatnije ne bih nastavljao nakon 1.2., pa sad imam moralnu dilemu, da li uzeti slabiji paket, ili jači🙂 Ps ko ima telenor broj, dobija duplu brzinu . Jesi li na kraju probao Telenor Hipernet? Da li je možda neko drugi probao i da li vredi preći na njihov internet (bez televizije i fiksnog)?
El Guapo Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) Ja pokušao, pa odustao. Mnogo kilavo išlo, nesposobni i u Mtsu i u Telenoru, bio sam među prvima, možda se sad sredilo, a i nude 12m po dinar, ko MTS. Ko ima mobilni broj u Telenoru, vredi probati. Edited January 10, 2022 by El Guapo
Lezilebovich Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Ttenutno sam u selu u kom jedva ima signala za mobilni. Da li imam neku opciju za normalan internet, tipa kao sto TotalTV radi svuda ?
Time Crisis Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 54 minutes ago, Lezilebovich said: Ttenutno sam u selu u kom jedva ima signala za mobilni. Da li imam neku opciju za normalan internet, tipa kao sto TotalTV radi svuda ? Jel postoji fiksni telefon?
Lezilebovich Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 3 hours ago, Time Crisis said: Jel postoji fiksni telefon? Ne :(.
Time Crisis Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 1 hour ago, Lezilebovich said: Ne :(. Onda jedino nešto ovako: http://satelitski-internet.com/ Eventualno ako je slučajno neko u selu sebi dovukao wireless da se raspitaš jel možeš da se nakačiš (uz neku naknadu), mada čisto sumnjam
msv Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Telenor više neće da rabi ime bivšeg vlasnika, postaje Yettel.
mraki Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) Povlačim ono da od A1 imena i identiteta ne može gore. Bezveze ime i još gore boje. Edited January 27, 2022 by mraki 1
Recommended Posts