Malkmus Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Beotel ima super povoljnu akciju do 30 megabita, 1390 na 12 meseci, ako nekoga interesuje. Meni su svojevremeno uvaljivali nekakve kosovske IP adrese, tako da bi me sajtovi beležili kao posetioca sa Kosova, je li. Kad sam ih zvao pravili se blesavi, ali su prestali sa tom praksom. Drugo, poželjno je imati iskustva za VDSL-om, da ne bi ispalo da loše radi, tako da se amnestiram od eventualne krivice.:) U principu su ok kao provajder.
Grandilof Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 36 minutes ago, Malkmus said: Beotel ima super povoljnu akciju do 30 megabita, 1390 na 12 meseci, ako nekoga interesuje. Meni su svojevremeno uvaljivali nekakve kosovske IP adrese, tako da bi me sajtovi beležili kao posetioca sa Kosova, je li. Kad sam ih zvao pravili se blesavi, ali su prestali sa tom praksom. Drugo, poželjno je imati iskustva za VDSL-om, da ne bi ispalo da loše radi, tako da se amnestiram od eventualne krivice.:) U principu su ok kao provajder. Moji kuci su pre neke 2 godine otkacili sve iz mts box4 paketa sem fiksnog (SBBa nazalost nema dole), i ja slucajno naleteo na beotel i sad keva ima neki paket 20/1, vise ni parica ne dozvoljava, prvo je imala 10 dl, pa je nekako uspela da prebaci na 20 za istih tih 990 dinara mesecno za stalno (bila neka fora sestra studentski paket ili ne znam ti ni ja sta). Za njihove potrebe dovoljno. Isto tako sam ja naleteo kuci i prijavljivalo me kao da sam iz Turske, ali brzo su to vratili u normalu i posle se nije ponavljalo.
dvb-t manijak Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Beotel je keva, koristim ih još od dial up-a. Iako imam 20/1, uspem da potrošim mesečno preko 800GB (EON HD x 3)
JozoMujica Posted March 11, 2020 Author Posted March 11, 2020 Jel jebe jos nekog Telekomov (ADSL) internet? Poludeh zadnjih 5-6 dana, cas ga ima, cas ga nema... a radio skoro dve godine savrseno.
Tale Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 U noći ponedeljak / utorak se desio veći kvar na mreži pa su to sanirali do utorka popodne. Kod mene nije bilo neta iako su sa druge strane videli da imam IP. Uređaj (ONT) je proradio tek nakon više pokušaja da se dužim isključivanjem "zaboravi" taj IP.
Kreator Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 jel zeza još nekog sbb internet od noćas? radi 30 sekundi pa ne radi 15-20 minuta i tako u krug. bg-voždovac.
Skyhighatrist Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Da qcnem u drvo, jok, sve radi as advertised. (Voždovac, Kumodraška)
Kreator Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 (edited) Ja sam u okolini vojvode stepe. Osim sbb imao sam problem i sa vip-om, jedva sam uspeo iz petog puta da dobijem tehničku podršku sbb telefonom. Objasniše mi da je u pitanju preopterećenje mreže na ovoj mojoj mikro lokaciji. Kaže da me je resetovala na daljinu i da bi sada trebalo da bude ok. Videćemo... Problem su izgleda klinci i studenti koji su ovde oko mene u zgradama. Ne idu nigde sigurno se masovno igra world of warcraft Evo opet ne radi.... Edited March 27, 2020 by BlackGeorge
villiem Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 2 hours ago, BlackGeorge said: Problem su izgleda klinci i studenti koji su ovde oko mene u zgradama. Ne idu nigde sigurno se masovno igra world of warcraft Evo opet ne radi.... da bre, svi su u kucama teorijska opterecenja u praksi
Kreator Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 (edited) 30 minutes ago, villiem said: da bre, svi su u kucama teorijska opterecenja u praksi Ah, pogrešno sam se izrazio. Kad sam rekao "ne idu nigde" mislio sam na srednjoškolce/fakultetlije iz unutrašnjosti. Ovde su uglavnom izdavani stanovi, čačak, užice... Prosek godina kod mene u radijusu 1 km. je manje od 30. Da se vratim na sbb. Sada moram da resetujem ruter na svakih deset minuta. Pakao...nema mi pomoći izgleda. Jedino ako sbb nekako ne pojača. Mada ovde još nema njihove optike, mrka kapa... Edited March 27, 2020 by BlackGeorge
Skyhighatrist Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 On 27.3.2020. at 14:14, BlackGeorge said: Mada ovde još nema njihove optike, mrka kapa... Kod mene je stigla optika odavno, mada ja sam dosta bliži njihovom centru od tebe. Optika do krova zgrade, pa dalje nizbrdo koaks, nije do gajbe (nznm dal' igde ima optika do gajbe). Na temu preopterećenja:
Kreator Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Kod mene katastrofa od juče popodne. Uopšte nema interneta. Imaju neki "problem". Da sam znao da će da budu ovako kilavi i nesposobni ne bih ni potpisivao ugovor sa njima. Kreteni nesposobni. Pas mater... Za kontakt sa svetom me vadi mts tel. ugovor i ona akcija pre dve godine 3 + 100gb mesečno koja mi ističe za mesec ipo. Posle toga ko zna....
JozoMujica Posted March 29, 2020 Author Posted March 29, 2020 Ima li neko problema sa Telekomovim DSL-om? Poslednjih nekoliko dana jebe pa razbija, modem gubi IP adresu, pa se ponekad odmah vrati, ponekad za 10ak minuta, ali pomera bulju. Najjače od svega je što sam u raštrkanom naselju u kome uglavnom žive matorci koji eventualno gledaju TV, ako uopšte imaju DSL...
Time Crisis Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Pre nekih dva-tri sata malo štucnuo, inače radi bez problema.
Milosh76 Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Stuca i sbb povremeno... na minut-dva... krenulo da zeza pre par dana
Recommended Posts