Jump to content
IGNORED

Vratiće se rode

ducca

Recommended Posts

Posted

da, narkoman je stvarno kraljinas tim sto je meni i mirjana jokovic bila nikad bolja + i dalje izgleda dobro

Posted
da, narkoman je stvarno kraljinas tim sto je meni i mirjana jokovic bila nikad bolja + i dalje izgleda dobro
Jao... pa sad znam sta ce biti! Silovace je Dule Pacov pa ce Dragan Bjelogrlic da popizdi i krece akcija. Pa, da!!!! Jedino moguce ako ona glumi!
Posted
Jao... pa sad znam sta ce biti! Silovace je Dule Pacov pa ce Dragan Bjelogrlic da popizdi i krece akcija. Pa, da!!!! Jedino moguce ako ona glumi!
.... ili jos gore da je siluje branimir brstina......ufff
Posted

obratite paznju na Pikcevu curu :wink:

Posted
obratite paznju na Pikcevu curu :wink:
svidja ti se? :rolleyes: sad je videh, jaka je skoro ko pikacbash je limvo, ono bash....
Posted

ali ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA gledalaca, repriziraju prvih 8 epizoda... aaaa! Koje je ovo dno. Sa sve reprizom Lune Lu (Bedne Be) o nasilnom naturanju kultnosti serije... super! Bolje svakim momentom.

Posted

MOJA OMILJENA SERIJA!!! jagoda, nema vise roda. komnenic, djuricko, bjelogrlic, moja ljubimica sargin....unbelievable!

Posted

super! Hocemo da gledamo zajedno? Kod tebe.

Posted

Skoro svi komentari o ovoj seriji, koje sam imao priliku da cujem, su pozitivni.S nestrpljenjem ocekujem 9. epizodu :)

Posted
super! Hocemo da gledamo zajedno? Kod tebe.
nema vise mesta :rolleyes: ....oko 6-toro nas je ukljucujuci i dvoje dece. ko cerga :) a onda dvd postom saljem dalje po americi :D a cekam ponekad i do 8 sati dok skinem sa torenta! subotom cim ustanem. sta ti je dijasporski zivot ...
Posted

Novo nista. Ipak, pokazana sisa od ribe koja u zivotu ima vec dve uloge, obe sa sisom. Ipak, odlicna sisa. Kadar takodje mastovit. Ova serija ima problem da izdvoji dve interesantne, catchy recenice za potrebe "next time on Vratice se rode..."

Posted
On a bright side, lik koji glumi narkomana, ako nije narkoman, je za oskara! Najbolja gluma domaceg TV programa svih vremena!
:lol:
Posted

Previše psovki je ubilo radnju. Pa ljudi ovu seriju gledaju i deca pa je moglo da se napiše i nešto drugo osim psovki.A i razvučeno je prilično.