wayfaring stranger Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 2 minutes ago, DejanMilč said: A ko je on na Ekv slikama? Zid neomalterisani. Tako je to kada neko misli da ide ka svetlosti, a ode na tamnu stranu mozga jer se ubedi da samo on zna istinu i omiljenu boju duha svetoga. 3 1
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 4 minutes ago, DejanMilč said: A ko je on na Ekv slikama? Samo znam za nadimak Aca Plavi. ne znam da je on bio u ekv, koliko se sećam bio je pečarov najbolji drug neko vreme 1
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 sad gledam ovaj njegov monolog od 45 min sa yt koji je deo teksta u danasu čovek je neopevana seljačina, s obzirom na bekgraund iz građanske porodice neprijatno sam iznenadjen /kao pa da sam očekivao bolje haha/ 1 1
Milošica Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 (edited) 9 hours ago, wayfaring stranger said: Te 1991, Gordan Paunović je u emisiji Supermenova sestrica na B92 pustio par pesama sa Babyteeth, prvog izdanja tada nove grupe, Therapy? Kum mi je pominjao to ime i prezime, zapamtio sam. Kaže super lik ali su izgubili kontakt. Gde je on sad i šta radi? Edited November 13, 2023 by Milošica 6
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 ovaj pop se toliko radio pre 30 godina da je i na ovom yt spotu urađen ko veverica 2
Milošica Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Just now, Eleniko said: ovaj pop se toliko radio pre 30 godina da je i na ovom yt spotu urađen ko veverica Znači sad je dop 1
*edited by mod Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 9 minutes ago, Eleniko said: ovaj pop se toliko radio pre 30 godina da je i na ovom yt spotu urađen ko veverica Pop mu ga baš dao po svemu i ti samo na uzorku Wikipedie. 1
klimt Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 (edited) Neka mi Bog oprosti, ali ja u ovom čoveku vidim nešto dijabolično i opasno, ne šalim se. To je utisak koji sam stekao čitajući ono što je pisao, i gledajući kako priča. Ne mogu da se setim u kom video intervjuu ga pominje, ili bolje, izbegava da ga pominje vladika Jovan Ćulibrk (istinski poznavalac i poštovalac rokenrola). Prepričaću: Na kraju razgovora novinar ga pita da li je čitao knjigu "Bog i rokenrol", a vladika ga strelja pogledom, pa kaže kako knjigu ne želi da komentariše, samo da nikada ne bi pisao o svojim prijateljima kao autor. U pogledu je bilo jasno šta tačno misli i o knjizi i o autoru. Edited November 13, 2023 by klimt 7
Moonwalker Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 9 minutes ago, klimt said: Neka mi Bog oprosti, ali ja u ovom čoveku vidim nešto dijabolično i opasno, ne šalim se. To je utisak koji sam stekao čitajući ono što je pisao, i gledajući kako priča. Isti utisak iz prve. Uvale se u ulogu gde kao nema prozivanja da izvive dijabolu u sebi. Odvratan lik. 2
Papovac Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 sto otprilike znaci da smo sa porfirijem super prosli, kako je moglo da bude 1
beyoncé Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 kupljene karte za altin gun & cymande! (brisel) 🥳 5
wayfaring stranger Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 2 hours ago, beyoncé said: kupljene karte za altin gun & cymande! (brisel) 🥳 All Concerts & Live Streams ALTIN GÜN APR 09, 2024 L’Olympia Paris, France APR 11, 2024 Troxy London, United Kingdom APR 14, 2024 Altın Gün Spring Tour 2024 Köln, Germany APR 16, 2024 Altın Gün Spring Tour 2024 Berlin, Germany APR 21, 2024 Muffathalle München, Germany APR 23 2024 Altın Gün Spring Tour 2024 Vienna, Austria MAY 25, 2024 Stadtpark Open Air Hamburg, Germany Obzirom da im je poslednji koncert na turneji u Becu, mogao bi neko da obraduje publiku u Srbiji organizovanjem koncerta. 1
notenoughreasonsforclaire Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Ima na njihovom Bandcampu i Brisel 13.04. Ne znam zašto ga nema na njihovom sajtu. A slažem se za dovođenje u Srbiju - samo nisam siguran da li bi bilo dovoljno publike za njih. Recimo, baš sam se razočarao brojem ljudi na Bombinu. 1
klimt Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 U petak 1. decembra u Amerikani Doma omladine Beograda Pop Depresija i Kišobran organizuju festival Zumovanje. Dina Jašari, Bad Daughter, Bohemija, Emma & Jimmy https://citymagazine.danas.rs/vodic/zumovanje-dina-jasari-bad-daughter-bohemija-emma-jimmy-dom-omladine/ 1
Recommended Posts