ToniAdams Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 nek gleda ko šta hoće, ne budite drkadžije 9
ToniAdams Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 3 hours ago, Nikodije said: bejah u banovini pa ne napisah da je batushka bila odlicna. barutana super prostor za 1 ovakav koncert lol brt jel ovo ruska muzika ahahahahaha 1
Nikodije Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 4 minutes ago, ToniAdams said: lol brt jel ovo ruska muzika ahahahahaha Poljaci, pevaju na ruskom. Tačnije propovedaju.
ToniAdams Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 ok su mi ovi skrimo delovi al kad poju mi nekako decje
klimt Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Snijeg pade na behar na voće, u Areni eto Prije 1 hour ago, ToniAdams said: nek gleda ko šta hoće, ne budite drkadžije
klimt Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 A za Ramštajn stvarno zavladalo ludilo. Zove me zet lekar, dve specijalizacije, plus sub na vidiku, jes da voli AC/DC al sa Ramštajnom ga ni u snu ne bih povezao. Mene ne radi, al poštujem.
notenoughreasonsforclaire Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 On 24. 10. 2023. at 22:49, bios said: Veoma kul festivalčić i šteta što fali slobodnog vremena da se još nešto čuje. Kad sam već morao da biram jedan koncert, izbor je pao na Altin Gun. Hej, kako zvuče uživo?
I*m with the pilots Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 39 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said: Hej, kako zvuče uživo? i 1
notenoughreasonsforclaire Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Hvala, tako sam i mislio. Merkam ove prolećne nemačke datume, i sve čekam da neće možda i u ex-SFRJ krajeve...
I*m with the pilots Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 3 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said: Hvala, tako sam i mislio. Merkam ove prolećne nemačke datume, i sve čekam da neće možda i u ex-SFRJ krajeve... Pitala sam se vec kako to da ne svracaju malo u nase krajeve, posto cenim da bi bilo publike. Ovde su recenzije koncerata sa sve publikom i atmosferom eksplozivnije nego za Ramstajn. 1 1
bios Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 @notenoughreasonsforclaire Koncert je u nedelju, pa pišem kako je bilo posle toga Vidim da u poslednje vreme sviraju dosta stvari sa poslednjeg albuma, što mi je generalno skroz ok fazon. I stvarno mnogo kul festival. Žanrovski šareno, baš kako ja volim. Šteta što nisam student sa viškom slobodnog vremena pa da uzmem 4 day pass. Ovako nam prvu, za ne propustiti stvari bi bile Panda Bear / Sinic Boom, DJ Shadow, Dandy Warhols, Black Angels, Flying Lotus. Izbor je pao na Altin Gun jer ko zna kad će opet na turneju preko bare. 2
wayfaring stranger Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) Altin Gün studijski i uzivo, dva skoro različita benda. Ne mogu da slušam njihove albume, ali uživo, ceo koncert igranje. Doduše, gledao i Viaux Farka Toure-a u Nürnbergu, ni pola od koncerta u Beogradu, gde je sve vreme bio praznik za kukove. Sinoć, Motorpsycho u Nürnbergu, neloše. Videćemo kakvi će biti Jaya the cat veceras u Würzburgu. Edited October 27, 2023 by wayfaring stranger 3
klimt Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 1 hour ago, wayfaring stranger said: Altin Gün studijski i uzivo, dva skoro različita benda. Ne mogu da slušam njihove albume, ali uživo... Isto, najviše KEXP snimke. Uvek im je živa verzija bolja od studijske. 1
I*m with the pilots Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 23 hours ago, klimt said: Isto, najviše KEXP snimke. Uvek im je živa verzija bolja od studijske. Totalno! Ja sam ih prvi put i čula na KEXP, onaj gde sviraju četiri hit pesme u nekom hangaru, i ništa* posle mi nije tako bilo dok ih nisam slušala na koncertu. *Osim Ćemalima, Lejle i Kisasa kisas, gde se sa ovom poslednjom redovno drogiram. Tu nazalost nisam čula uzivo, to je bio drugi album posle. Uzgred, najbolji je Guglov prevod na srpski: Kısasa kısas, dünya kim kime dum duma Kısasa kısas, dünya biz bize, yan yana > Сиса за длаку, свет се пита ко је ко Сјеница за длаку, свијет смо ми, једни поред других 2
Recommended Posts