ronin Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 On 16.9.2022. at 12:07, DejanMilč said: M.O.R.T. vrhunski bend...Obavezno posetiti. 1
napadaj Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 (edited) On 19.9.2022. at 12:28, morgana said: baš odlični, super koncert Kako si prošla sa kartom na ulazu? Nisu te cimali? Edited September 20, 2022 by napadaj
morgana Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 Just now, napadaj said: Kako si prošla sa kartom na ulazu? Nasla sam stampariju ipak Al jebiga suludo je ako vracaju ljude bez papira a ulaznice prodaju kao e ticket 2
napadaj Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 No risks taken Jesu li ti očitali kod ili kucali broj kao meni
morgana Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 (edited) ponistili su kartu metodom cijepanja kao u bioskopu 1984. Edited September 20, 2022 by morgana 3
wayfaring stranger Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 3 hours ago, morgana said: Nasla sam stampariju ipak Al jebiga suludo je ako vracaju ljude bez papira a ulaznice prodaju kao e ticket Na par ulaznica koje sam kupio pise da se na ulazu moraju pokazati odštampane na A4 papiru, da neće važiti pokazane u e formatu. Sa druge strane ulaznicu za Hazmat Modine pokazao u tel, žena pogledala i pustila me bez ikakvog očitavanja.
morgana Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 pa da, tako je pisalo i na ovoj (gigs tix)
slepa živana Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 pa pričajte kako je bilo... jel zapalio neko u publici pljugu? jel vajtest boj pao u nesvest od trovanja? jesu svirali stare hitove? jel publika pevala? jel se sedelo? jel se stajalo? jel neko dobacio nešto smešno? jel nestajala struja? gde je bio koncert? jesu devojke vrištale? jesu babe vrištale? jesu svirali know how?
morgana Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 ma vristali smo svi, nisam znala da imaju toliko tolikih fanova ovdje, a to znaci da sam nadmena u svojoj fanosti. pjevanje onako, ali u posljednjoj trecini koncerta vajtest boju i ovom drugom sanco pansi koji mi je inace favorit pridruzila su se jos dva clana u cilju unosenja zivine u igru i to je funkcionisalo odlicno, dio publike se spustio do pozornice i plesuckao. svirali su know how, a na bis homesick (). divni su bili zbilja, odlican koncert. 1
klimt Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 Lačni Franz 29.09. u Rumi. Ne mogu da nađem na netu ni u kom prostoru će biti. Ima li neko iz Rume sa detaljnijim informacijama? Možda navratim. Oproštajna turneja. U Srbiji su najavljeni i 30.09. Smederevo i 1.10. Beograd. 17.09. su valjda bili u Novom Sadu.
klimt Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 12 hours ago, klimt said: Lačni Franz 29.09. u Rumi. Ne mogu da nađem na netu ni u kom prostoru će biti. Ima li neko iz Rume sa detaljnijim informacijama? Saznao sam da je koncert otkazan zbog renoviranja Kulturnog centra.
jms_uk Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 Sutra uvece, Jazz Cafe, Camden Quote JAPANESE CROSSOVER PIONEERS KYOTO JAZZ MASSIVE For the first time in 15 years the genre-defying project performs live in London, celebrating the release of their highly-anticipated new album Messages From A New Dawn. 20 years on from their breakthrough debut Spirit of the Sun, Shuya Okino brings along a special 7-piece band to present their new dancefloor friendly cross-over vision – just their second LP in 2 decades. Expect the ultimate broken beat, jazz-funk, cosmic grooves from this legendary group. 1 2
jms_uk Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Odlicni su bili, 2.5 sata je trajalo - njih sedmorica sve vreme, a povremeno ih je bilo i desetoro na bini. 2
Ras Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Evo najave za LP Duo u pon za dž uz prethodnu rezervaciju e-mailom: Posle emotivnog nastupa u Austriji LP Duo besplatno svira u JDP-u (nova.rs) Iako me blago smara njihova fjužn (u nedostatku boljeg opisa) orijentacija, verovatno ću otići. Uz uslov da me udostoje odgovora na poruku.
Recommended Posts