September 11, 20186 yr Zaćto bi neko nazvao band dingospo Dali jbt!? Edited September 11, 20186 yr by Apollo Creed
September 12, 20186 yr Ih ala ste se zdedili... A što bi iko nazvao bend npr. Thee Oh Sees? Pa ne vidim da to bilo kome smeta da ih hajli regarduje. Možda je interna fora, možda je ko-zna-šta... Ali ako dobro sviraju (a to lično još ne znam) - koga briga. A jel' to treba da svira 9 bendova za jedno veče na A.Akademiji?
September 12, 20186 yr 3 hours ago, Apollo Creed said: Vrv su pola neki grindcore bandovi sa pesmama od 7 sekundi... grindcore se probija na srpsku scenu na sporedna indirektna vrata...
September 12, 20186 yr On 8.9.2018 at 19:50, beyoncé said: daj neki primer? (bend sa klupskom himnom, ne pada mi ništa na pamet)
September 12, 20186 yr < e, bravo. hvala, stručnjače! On 7.9.2018. at 10:09, notenoughreasonsforclaire said: Potvrđeno na njihovom sajtu. više ne Edited September 12, 20186 yr by beyoncé
September 15, 20186 yr DODJITE NA SVIRKU! https://www.facebook.com/events/309643159844833/ Sviraće i moj stari bend Bricks and Cans (sada Vis Vinili) A i poneka rokabili pankerica ako neko baš zakera
September 15, 20186 yr Taraf de Caliu 13.10. Arena Kakvo ce ovo izuvanje da bude. Te 2003 sam bio na koncertu u (punoj) velikoj sali SKCa. Mislim da su i zalutali posetioci, ako je takvih bilo, otisli prezadovoljni. Ako neko sa foruma bude isao, neka napise par redova.
September 15, 20186 yr 5 hours ago, Haralampije said: Ova nova vam je dobra,vidi se da ste dosta slusali Frajle Nemam pojma za frajle ali to je stari standard All I can do is cry koji smo svirali redovno. Samo smo dodali tekst na srpskom. Snimili svojevremeno iz jednog tejka, pevačiva ksnije dodala srpski tekst. Tako smo i počeli. Prepevavali standarde. Sad već imamo i par skroz 'naših' pesama. Biće i spotovi uskoro. Jbg, baš mi je krivo što više ne mogu u tome da učestvujem. Ali oni me svi još vole i redovno izveštavaju o progresu. Hvala im