אַף אֶחָד Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Murphy je pre par godine izvodio repertoar Bauhausa solo sa svojim bendom i to je sasvim dobro zvucalo. David i on su kreativnija polovina kvarteta. S obzirom da sviraju ceo prvi album, Stigmata i Nerves su tu sigurno. Sta ces vise, nerves like nylon nerves like steel... To se ne propusta.
Apollo Creed Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Nikad jači program! http://belgradebeerfest.com/muzicki_program Na veliku radost posetilaca opet ćemo videti i... Spoiler
Joe D Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ali zato od piva u ponudi ima domace pivo i strano pivo.
wayfaring stranger Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 On 9.8.2018. at 11:58, Apollo Creed said: Nikad jači program! Samo jako! Medj najgrdjima Straight Mickey, Popecitelji, Program, Citronada, KKiN, Veliki zazor, Brejkersi, 6 pack. Svi ce oni da rasteraju posetioce, ali ce zato magnet za masu (bez uzemljenja) biti uzdanice festivala Djordje David, Blaza, Kiki, Neverne babe, Frajle, Aerodrom, Nikola Cuturilo. Pregrst uzalud potrosenih decibela.
čekmeže Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Bio na Repetitoru na Adi, meni to super. Malo je zezalo ozvučenje i prostor nije baš koncertni al ajde, prijatno letnje veče. Nikad čistiji toi-toi nisam posetio.
Haralampije Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 8 hours ago, čekmeže said: Nikad čistiji toi-toi nisam posetio. Oce to kad ti je doktor gradonacelnik
Apollo Creed Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 16 hours ago, čekmeže said: Bio na Repetitoru na Adi, meni to super. Malo je zezalo ozvučenje i prostor nije baš koncertni al ajde, prijatno letnje veče. Nikad čistiji toi-toi nisam posetio. Ma,Repetitor je par klasa iznad svega ovde. I tačno im se jebe gde god sviraju,uvek razvaljivanje.
Anonymous Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Quote Britanski bend Strenglers (Stranglers) će u četvrtak, posle 14 godina, ponovo nastupiti u Beogradu, u okviru Bir Festa. Basista i pevač Žan Žak Barnel je rekao novinarima da se poslednjeg nastupa u Beogradu uopšte ne seća, osim da je ozvučenje bilo užasno, ali je izrazio nadu da će Stranglers sutra održati nastup za pamćenje. Ja se sećam i da, ozvučenje je bilo očajno (logično, pošto je koncert bio u Pioniru), tako da je koncert bio loš. Sutra ću ipak da odem.
Nikola Kiric Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 ja sam ih gledao pre nekoliko meseci i bio prijatno iznenadjen...
Anonymous Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 (edited) Dobra svirka, mada je žalosno što sviraju ispod jebene reklame za malboro. Nekad bih dobio ozbiljne batine od Barnela (ima pojas u karateu) kad bih to pitao, ali sad baš i ne bih. Omatereo, mada i dalje svira bas kao nožem, isto kao nekad. Glupa beogradska publika je pukla i uopšte ne kapira da neko negde nekad svira Heroes. edit: i uopše je tuga da me moji urbani prijatelji pitaju ko su ti Strenglersi, na čiji koncert sam zapeo da odem, a oni neće. Edited August 17, 2018 by Anonymous
holden kolfild Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 25.08. virvel@basta kc grada Quote 20:30h vrata 21:00h početak koncerta 23:00h kraj koncerta Karte se mogu nabaviti po pretprodajnoj ceni od 400 dinara u Kulturnom Centru Grad i Pabu Brod - Bul. Despota Stefana 36, od 10. avgusta. Na dan koncerta cena će biti 600 dinara.
wayfaring stranger Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Ima li zanimljivih koncerata u Bgu od 3-7. sept.?
Hellbilly Kali Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 On 21.8.2018. at 22:22, wayfaring stranger said: Ima li zanimljivih koncerata u Bgu od 3-7. sept.? To vidi na Bad Music temi A malo pre toga, 1. septembra, jedan od najjačih i najuticajnijih bendova kalifornijske pustare: https://www.rocksvirke.com/kultni-yawning-man-usa-1-septembra-premijerno-u-beogradu/ Bili i veliki uticaj i na Kyuss, Catamaran je zapravo njihova stvar. Taman prilika da se overi Atom Akademija, čula sam oprečna mišljenja, ali moram da priznam da pomalo strepim (mada možda je samo ptsd zbog Fizičkog fakulteta)
Recommended Posts