Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

ne kenjajte. radio je i FILM u KULUSICU, najbolji zivi album XYU. 

Posted

pa nije zbog njegove produkcije. a i sumnjam da je taj Mini LP zaista snimljen uzivo - zna se da je publika dodata sa neke svirke Uriah Heep ili Riblje Corbe, jasno se cuju DVE gitare u par stvari...

a da je ploca odlicna to stoji!

Posted

Nije li Piko radio i EKV live?...

Posted

Nije li Piko radio i EKV live?...

Edit: nije
Posted (edited)

Slažem se uz sve primedbe koje je Kire naveo + da dodam još jednu: to nije album već mini LP, mini album.

Opet, meni to od A do Š super kidanje!

Sličnu stvar su uradili i Ramones sa "It's Alive", najboljom pločom uživo ikada (budženje u studiju itd) ;)

Edited by bad music for bad people
Posted

Nešto slično je uradio i sa Le Cinema - Rockin' at the party. Čini mi se da je Film bolje prošao. Ako je album live, pusti neka ide. Ako su prelazi između pesama dugi, skrati elegantno, ne budži. Vlada Divljan & Le Cinema - Maršal je tako upropašćena, a i dobar deonLe Cinema albuma.

Posted

mene uopste ne zanima 'dokumentaristicki pristup' produkciji zive svirke, to se nuzno pretvori u nepodnosljivu gnjavazu.

i Hendrix bi ugusio da je sniman tako.

ako hoce neka budzi i nasnimava sta god hoce, sve dok je to u funkciji atmosfere i dinamike albuma.

imam taj vinil, 'Film u Kulisicu' oduvek, samo sam zaboravio da je to tzv mini lp.

Posted

Jeste da ovo pripada drugoj temi, no, pošto ih nikada nećemo videti ovde, evo jedne od najvećih lekcija r'n'r-a.

Već 50 godina na sceni. Zajedno imaju 250 godina r'n'r staža.

Posted

od tih 50 godina sve su napravili u 5 :lol:

strašni mi je žao što sam ih promašio kada su bili u beču u novembru

otkrio sam ih pre jedno 15 godina na mojo kompilaciji o drozi kada sam čuo strychnine i skapirao da želim slušati takvu muziku do kraja života

Posted

@WS tate, nema tu dileme.

ja u petak gledao yu grupu.

u subotu u ranu zoru  drvio sa njima u kafani kako je svirati u marki klubu `71.

zika mi jos reko da iako vozi harli, najvise voli svoj poni bicikl iz sezdesineke :s_p: .

dogovorili se da menjamo neke ploce. ja njima bugarski deep purple, oni meni cream. super provod.

Posted

U kom su oni fazonu- lake droge ili cuga?

Posted

Limunada, i popili sto caja.zdrav zivot.

Posted

bili pre 3 godine, razvalili. Savršen band uživo.

Posted

kakav je ovaj prostor elektropionir?