Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

treba isfinansirati sve to, s obzirom da dan nakon conora, u zagrebu sviraju low.

Posted

Pekinska Patka rasturila veceras rock.gif

Posted
Pekinska Patka rasturila veceras rock.gif
gde? zar nije to u nedelju?
Posted

u Route 66, video fotke, izgleda da je bilo fenomenalno, bice i video zapis svaki cas...

Posted (edited)
gde? zar nije to u nedelju?
U Route 66 bilo, da pokazu kako su uvjezbali ona tri rifa. U nedelju je za plebis :P Ovdje napisah nesto opsirnije. Edited by Atreid
Posted
U Route 66 bilo, da pokazu kako su uvjezbali ona tri rifa. U nedelju je za plebis :P Ovdje napisah nesto opsirnije.
u jbt, vidim da cu da se zaletim u nedelju. ionako dolaze dva ortaka zabara (iskljucivo zbog patke), pa imam opravdanje pred sobom sto cu da se obrem na toj hipi svetkovini.
Posted

Munjevita svirka za 300 prijateljaAutor: Sava Stefanović | Foto: J. Jarić | 09.07.2008 - 12:38patka-x.jpgOmiljeni novosadski pankeri, bend ?Pekinška patka?, polusatnom svirkom u klubu ?Route 66? vratili su se na muzičku scenu, zajedno sa prepoznatljivim zvukom i hitovima s prelaza iz sedamdesetih u osamdesete godine. Ulazilo se na spisak, po pozivu, pa je probrano društvo od oko 300 prijatelja i fanova svih generacija učinilo atmosferu intimnijom, ali ništa manje pankerskom.- Nadam se da ne zvučimo loše posle 27 godina - upitao je publiku frontmen Nenad Čonkić Čonta, prve dve pesme. Umesto odgovora dobio je ovacije i nastavak koncerta dobio je na žestini.- Ranije sam na svirkama govorio kako su uvek šminkeri odvajali najbolje ribe. Ali se sve promenilo kad smo se mi pojvali, tada su shvatili da su pankeri najbolji tipovi - podsetio je Čonta, sada u ?odelu? univerzitetskog profesora u Kanadi.Praćen postavom sa albuma ?Plitka poezija?, gitaristom Sretenom Kovačevićem Sreletom, basistom Borisom Oslovčanom i bubnjarem šitalom Purijem Cilom, Čonta je energično, kao nekad, otpevao i hitove ?Biti ružan pametan i mlad?, ?Ori ori?, a pre ?Kontracepcije? nije propustio priliku da podseti da je ta pesma prilog borbi protiv side, inače nastala mnogo pre nego je bolest otkrivena. Nekadašnja ?himna? i hit žurki u godinama koje su usledile, ?Bolje da nosim kratku kosu?, izazvala je pravo oduševljenje.- Sve je večeras odlično zato što sam čula pesme koji nisam verovala da ću ikada čuti uživo - rekla je vidno raspoložena Maja i kroz smeh dodala da joj je ?Pekinška patka? omiljeni ?demo bend?.- Čonta je super, trudio se, skakao kao pravi panker posle 27 godina - primećuje Boban, ali dodaje da ga to ne čudi jer je čuo da se posebno priprema za nastup na ?Egzitu?.U publici su za Čontu i prijatelje vatreno navijale i ?kolege? iz bendova ?Ritam nereda?, ?Ateist rep?, ?Obojeni program?, ?2 minuta mržnje? i ?Generacije bez budućnosti?.Svirka se završila bez bisa, iako je publika nekoliko minuta aplaudirala i zviždala tražeći još. Sledeći nastup ?Pekinške patke?, u istoj postavci, zakazan je za poslednje veče ?Egzita?, pre legendarnih ?Sex Pistolsa?, a Čonta i bend najavljuju dobru svirku.- Biće žestoko, to je sigurno i trudićemo se da ostavimo odličan utisak. Koncert ne može da bude onako divlji i buntovan kao pre 27 godina, ali biće dobar - poručio je Čonta.http://www.blic.co.yu/vojvodina.php?id=48637

Posted

...to znaci "dobri"?jos nisam kupila kartu za sutra, jel da da? :-)

Posted
jel da da? :-)
ma pali bre! posle mene da krivis sto si dala 50? za "mlako", "nista posebno", "da nije bilo predgrupe..." :lol:ako volis (ili si volela) the b52's, lepo ces se provesti, nadjuskati, videti da moze jos uvek da se dobro peva i izgleda i sa punih 6 banki... ako ne, kupi si h?agen dazs za sve pare.
Posted
ma pali bre! posle mene da krivis sto si dala 50? za "mlako", "nista posebno", "da nije bilo predgrupe..." :lol:
cuti, makar za ove madams ne moz se kaze da su premrsave ;)
Posted
:lol: alo bre, sta je ovo, postena baklava ne moze ni da ima svoje misljenje ovih dananecu danas nigde, sutra dinosauri :)
Posted
50? za "mlako", "nista posebno", "da nije bilo predgrupe..." :lol:
Sta, stvarno bilo lose? Nista, ostavljam vince na ladjenje, da te tesim :)