lostfanforever Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 (edited) alternativni pravac je uvek najbolje zvucao u kontekstu pancevackog mosta.da ih pita covek - a koji, camcem ili preko novoga sada? Edited July 16, 2012 by lostfanforever
Malvo Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ovo neko radi namerno, nema druge. nemoguće je da nisu predvideli da će zadržavanje autobusa rezultovati gužvom i nervozom, pa i besom i agresijom.i ja sam ubedjen. neko hoce nesto da postigne, samo mi nije jasno ko ni sta. mislim, ovo je potpuno nesvrsishodno, bizarno, nadrealno. moze samo narodu da pukne film i da na mrtvo ime bude isprebijan neki kontrolor. ili to, ili je neki mladajni govnarcic potpuno odvaljen od stvarnog zivota da ne zna kako gradski prevoz zaista funkcionise.
kunderina_sabina Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 mene samo zanima odakle odjednom ispade TONA imbecila sa pozitivnim stavovima glede ovih novih pravila(lep eufemizam, Gužve i bes zbog novih pravila, sajt b92)...
pacey defender Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ovo rade ljudi koji misle da je narod stoka i da je treba uterati u red.Imate jednom da pogodite koji najuticajniji srpski bloger podržava ovo uvođenje reda. Ana Marija Popovic @AnaMarijaPopI kod nas ce novi sistem ulazaka / izlazaka ubrzati saobracaj, samo da se ljudi naviknu. I malo kulture u javnom prevozu. #busplusDetails Reply Retweet Favorite Istok Pavlović@istokFollowing .@AnaMarijaPop nažalost Srbi razmišljaju "daj ti meni prvo full nove klimatizovane autobuse na svaka 2 minuta pa ću da ti ulazim na prednja" Reply Retweet Favorite Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop@istok Ovako nece biti sudaranja, jer unapred znas da ti je cist izlaz i ulaz. Tako je svuda svuda svuda.Expand Reply Retweet Favorite 8m Istok Pavlović @istok.@AnaMarijaPop ne ne, prvo #Đitler da mi izgradi metro i kupi 100.000 novih autobusa, pa ću onda da mu ulazim na prednja. Ne razumeš ti to. Hide conversation Reply Retweet Favorite
zorglub Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Pa to. Bicikl mozda moze biti resenje samo ako zivis i radis na Novom Beogradu. Ali za takve srecnike ni prevoz GSP-om nije narocit problem.
Аврам Гојић Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Po informacijama policije, od jutra do sada - 7 tuca u GSP-u.
Frile Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ovo rade ljudi koji misle da je narod stoka i da je treba uterati u red.Imate jednom da pogodite koji najuticajniji srpski bloger podržava ovo uvođenje reda. Najuticajniji je plaćen za širenje propagande.
Nikodije Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Doticni je 1 od kreatora njuz.neta. Eto zasto je to tako bezvezan i neduhovit sajt.
renne Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 opet prava racija na mostaru, sa sve komunalnim policajcima, 10 minuta zastoj
Далибор Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 vec je neko pitao, da li recimo vlasnici bioskopa imaju pravo da pozovu komunalnu policiju da udje u bioskopsku salu i proverava da li svako ima kartu i da izbacuje i legitimise one koji nemaju?
Div Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Šta se dešava kad naiđu na nekog bez karte?(Osim u sedam pomenutih slučajeva)
Div Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 vec je neko pitao, da li recimo vlasnici bioskopa imaju pravo da pozovu komunalnu policiju da udje u bioskopsku salu i proverava da li svako ima kartu i da izbacuje i legitimise one koji nemaju?Ne, ali ima pravo da kontroliše karte pre ulaska a za to vreme bisoskop stoji.
Далибор Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 (edited) https://p.twimg.com/Ax7efWICIAA3_Pi.jpg Edited July 16, 2012 by Далибор
sherman Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 :lol:prejakodanas sam oko 4 bio kod pancevca i kad sam video proceduru i red vozila koja cekaju da kontrolori istkeljisu putnike, lepo seo u lastu za Farkazdin, platio 90 dinara i dovezao se do borce kao covek
Recommended Posts