eye of the beholder Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 .. bogami sad se kreću i u dvojkama i ove "dvojke" na koje sam nalete su bile cice od recimo 20-24 godina i to "pristojnog" izgleda i prilično vesele :)Jedva čekam leto :)
Zabalujev Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 .. bogami sad se kreću i u dvojkama i ove "dvojke" na koje sam nalete su bile cice od recimo 20-24 godina i to "pristojnog" izgleda i prilično vesele :)Jedva čekam leto :)O da, prijatno sam iznenađen novim kadrovima. Kao što reče stari-budući predsednik, nemojte ja da vam objašnjavam. :D
pixy Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 zašto bre svi trljaju hebene kartice? prisloniš samo, sistem odmah pročita... primetio sam da babe trljaju najviše.
Vapad Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 zašto bre svi trljaju hebene kartice? prisloniš samo, sistem odmah pročita... primetio sam da babe trljaju najviše.ne trljaju nego im se tresu ruke, starost pixy
Kelt Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 juče nisam validirao personalizovanu, kontrola očitala i nikom ništa, nije čak ni prinela aparatu da se naknadno overi
teacher Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 juče nisam validirao™ personalizovanu, kontrola očitala i nikom ništa, nije čak ni prinela aparatu da se naknadno overiigraš se sa vatrom, ha? living on the edge! :D
Kelt Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 danas neću da pridržim vrata osobi iza mene, nek ide život! Nevalidiranje je bila samo prva stepenica
Tale Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 juče nisam validirao™ personalizovanu, kontrola očitala i nikom ništa, nije čak ni prinela aparatu da se naknadno overiIsta situacija i kod mene juče (nije bilo validatora na III vratima, meni pune ruke, nisam hteo da idem na neka druga vrata).
Calavera Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 +1, samo sto je kod mene bila nepersonalizovana, zahvalio se i nastavio dalje. Zato je liku do mene odmah provalio da nije ocitao jer je ostao bez kredita.
fonTelefon Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 da nije pobedila vojska filipenkovog dede samo bi radila kama za nevalidiranu kartu pa se posle junacite.
stoka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Još jedan "trik" kako prepoznati kontrolore, njihove "bus+" kartice su "crvene". Upravo me "validirali" ridžovani koji su ušli na mojoj stanici i tek na trećoj izvadili ona njihova sokoćala, pri ulasku uredno su se "validirali" (zajedno samnom) samo sa tim "crvenim" karticama.U "29"-kinji™...poslato preko tapatalk aplikacijeNe razumem kako mogu da sakriju one svoje uređaje, naročito kad dođe leto? Staviće ih u torbe za laptop?
S.L. Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Imaju kožne futrole, a bus plus trake obmotaju oko ruke, pa se ne primeti.
Recommended Posts