reg Posted March 22 Posted March 22 4 hours ago, Paul Gompitz said: Jel valja moovit aplikacija za Beograd ili ima nesto bolje? Valja, s tim što sada i Google maps daje predloge kojim prevozima da stigneš gde, kada dolaze, isto možeš da ih pratiš na mapi, zvoni ti telefon kada treba da izađeš i sl. 1 1
Kristalno jasna Posted March 22 Posted March 22 jednom čekam dvojku, tramvaj, blizu kalemegdana, odužilo se čekanje, a sa druge , sa suprotne linije žena - vozačica dvojke, maše mi, i viče: ej, ej, ne ide danas taj
garcia Posted March 22 Posted March 22 8 hours ago, Paul Gompitz said: Jel valja moovit aplikacija za Beograd ili ima nesto bolje? moovit je reklamna platforma koja eto ima i opciju za mape. citymapper daleko pitomija aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citymapper.app.release 3 1
gospa buba Posted April 13 Posted April 13 dosho je i taj dan, da se aplikacija ne slaze sa displejem, plus da se 5 displeja u nizu ne slazu medju sobom, niti bilo chim drugim u kosmosu, chestitamo 5
Shan Jan Posted April 13 Posted April 13 Od kad su postavili displeje, ja ne otvaram aplikaciju. U gadnog rastem. Jes da znaju da pogrese ali cesce su u pravu, sto je uspeh za Srbijicu.
Stela Posted April 13 Posted April 13 Ni ja vise ne otvaram aplikaciju. Verujem displeju cak i kada laze , u prevodu - stojim i cekam, sta bih drugo.. 1
zorglub Posted May 7 Posted May 7 Sindikati GSP traže obustavu partnerstva koje preduzeću oduzima linije
Djuro Posted May 8 Posted May 8 procitah danas da je Budimpesta izgadila svoju prvu metro liniju za manje od 2 godine - od usvajanja projekta, do otvaranja. 1896. godine je pusten u rad, napravljen samo uz pomoc lopata i konja. vozovi su isli na svaka 4 minuta, od 5 ujutro do 11 uvece. to je bio drugi metro na svetu (iza Londonskog) ali prvi kojeg je pokretala elektricna energija. londonski su vukle parne lokomotive. pre 130 godina rodjaci. 3 2
đorđe geprat Posted May 8 Posted May 8 tada se gradilo a ne ugrađivalo. koliko puta sam pominjao prugu šamac - sarajevo u vreme dok su kinezi mrsili od BG do NS.
copkillah Posted May 8 Posted May 8 On 22. 3. 2024. at 16:45, Shan Jan said: Valja brate za ceo jebeni svet. Ja je koristim i u Srbiji i gde god putujem. Najbolji app ikada. Paaaa... Recimo da je za Beč apsolutno ignorisao najbolju opciju za dolazak do grada sa aerodroma, koju lokalci preporučuju. Generalno mi je okej, ali eto, ima jedan provereni fejl. 1
warp Posted May 8 Posted May 8 On 20. 3. 2024. at 10:52, Shan Jan said: Realno, da vidim vas da sedite izmedju 2 bocvanske sa svojim crnackim dupetima u tojotinom minibusu pravljenom za japance Inace dok sam se prvu godinu vozio time, bio sam jedini ne-crnac koji je to koristio. Nije bilo ni kineza, ni indusa, ni mesanaca, samo jedan ludi srbin. Bio sam na jedan dan pre više od dvadeset godina u Gaberonu na nastupu pijanog Bore Đorđevića za naše u dijaspori, iste godine bio i Bajaga Jel taj grad rađen po projektima za Novi Beograd, pošto je meni ono copy/paste blokovska arhitektura ?
Shan Jan Posted May 8 Posted May 8 25 minutes ago, warp said: Bio sam na jedan dan pre više od dvadeset godina u Gaberonu na nastupu pijanog Bore Đorđevića za naše u dijaspori, iste godine bio i Bajaga Jel taj grad rađen po projektima za Novi Beograd, pošto je meni ono copy/paste blokovska arhitektura ? Pa gde si zemljace Pricali su i meni o unosenju pijanog Bore Corbe na koncert, za Bajagu nisam znao. Tada je Gaborone bio mikronski mali, danas je vec narastao i to malo zgrada je okruzila nepregledna americka suburbija sa kucama sa bazenom. Jel su te vodili u bull'n'bush na rebarca? 1
warp Posted May 8 Posted May 8 7 minutes ago, Shan Jan said: Pa gde si zemljace Pricali su i meni o unosenju pijanog Bore Corbe na koncert, za Bajagu nisam znao. Tada je Gaborone bio mikronski mali, danas je vec narastao i to malo zgrada je okruzila nepregledna americka suburbija sa kucama sa bazenom. Jel su te vodili u bull'n'bush na rebarca? Tih godina sam zapravo boravio u Džoburgu, a kako sam završio na nastupu Bore u Bocvani se ne sećam baš najbolje, znam da smo svi bili odvaljeni i da za Bocvanu nije trebala viza Bull'n'bush naravno ! Uz rebarca koje sam jeo u nekoj Južnoafričkoj pripizdini najbolja na svetu garantovano 👌 P.s. moderacija nek skloni ovaj off tamo gde treba, kad već nije postavila @Shan Jana da to uradi sam 1
jms_uk Posted May 8 Posted May 8 1 hour ago, Shan Jan said: Jel su te vodili u bull'n'bush A gde drugde pa da ga vode (pre 20+ godina)? U Legends? 1
Recommended Posts