November 1, 20231 yr Mislim da mi treba neki emoji Šapića kako mi poručuje da sam sirotinja što koristim gsp, nešto kao Nestorović samo manje lud više osion
November 9, 20231 yr E , ne moze da se vidi kad busevi dolaze bez instaliranja aplikacije? #jabihmalodasacekam #koznastastavljaju
November 11, 20231 yr Dobro to je bar lako, sa žardinjere pukne pogled od Moskve sve do Slavije i odmah znaš kad stiže trola.
November 11, 20231 yr Pala kisa u BG... https://x.com/DragoslavicM/status/1723075735529705693?s=20 Edited November 11, 20231 yr by Milosh76
November 11, 20231 yr Pa dobro, to je da ljudi kada doputuju znaju kakvo vreme ih očekuje gore - mogu lepo da obuku kabanicu ili se preobuju, a ne tamo na vratima gde je najveća gužva da se iznenađuju
November 12, 20231 yr Popular Post novo je uvek lepo, sveže i sija. nije ni pravljeno da radi. svi znamo za šta je pravljeno. primetila sam da i ovi relativno novi busevi što se valjda nabavljaju na foru i imaju moć samospaljivanja, imaju loše prozore, stakla. nije u pitanju higijena nego neko loše staklo u koje se uvuče vlaga ili već nešto, zamulja ga i nema gledanja kroz prozor. izgleda kao da je neko izdrkao na prozor. kad sam dobro raspoložena je viknem, gle! neko je izdrkao na prozor!
November 12, 20231 yr 7 hours ago, slepa živana said: novo je uvek lepo, sveže i sija. nije ni pravljeno da radi. svi znamo za šta je pravljeno. primetila sam da i ovi relativno novi busevi što se valjda nabavljaju na foru i imaju moć samospaljivanja, imaju loše prozore, stakla. nije u pitanju higijena nego neko loše staklo u koje se uvuče vlaga ili već nešto, zamulja ga i nema gledanja kroz prozor. izgleda kao da je neko izdrkao na prozor. kad sam dobro raspoložena je viknem, gle! neko je izdrkao na prozor! nemam reči.
November 14, 20231 yr I dalje traje često otkazivanje polazaka, s tim što je poslednjih dana uvedena praksa otkazivanja 10 minuta pre nego što voz treba da uđe u stanicu. Naravno, do tada piše lepo da voz saobraća i da je kašnjenje 0 minuta. Sad, ovo je problem ako čekaš voz na Prokopu ili na primer u Resniku, jer su ti alternative u slučaju otkazivanja polaska u zadnjem trenutku jako slabe. Ovo se naravno odnosi najviše na ljude koji žive van Beograd.
November 14, 20231 yr Ne može Srbijavoz da ispravi tako brzo sve brljotine koje je napravio Srbija voz malo strpljenja građani, zašto ste takvi ljudi?
November 14, 20231 yr Kad se nakupe dugovanja, oni promene ime..Voz Vrsac-Temisvar vec duze vreme ne vozi iz razloga sto su nasi ostali Rumunima duzni neke pare..pa su onda u nastupu epohalne mudrosti rekli "Evo..to vise nije ista firma, vidite..promenili smo ime." Ovi su promptno otkazali sve i batalili druzbu.
November 14, 20231 yr 2 minutes ago, SNARC said: Kad se nakupe dugovanja, oni promene ime..Voz Vrsac-Temisvar vec duze vreme ne vozi iz razloga sto su nasi ostali Rumunima duzni neke pare..pa su onda u nastupu epohalne mudrosti rekli "Evo..to vise nije ista firma, vidite..promenili smo ime." Ovi su promptno otkazali sve i batalili druzbu. Ovoj zemlji tj forumu treba smajli shto se prvo histerichno smeje pa plache i tako ukrug.