Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

I treba. Znaju oni ko je zajeban :fantom:

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

Ja za sad našla samo ovo:

IMG_1353.jpeg

5 minutes ago, Sara said:

IMG_1353.jpeg

Vrati se na postove od juče ujutru, poslao sam link za app.

IMG_1353.jpeg.beeffdc767982e8ac27115ac0805b441.jpeg

Nije to ta...

....shiit has hit the fan.
17 hours ago, Profesionalac said:

Ok, napravili su aplikaciju po uzoru na stranku - Laže za sve pare

Malopre na trgu, pokazuje 37 za 6 min, krenem ka Zelenom i ne stignem do Sremske - 37 mi prođe iza leđa :fur:

Pa kad sporo hodaš :fantom:

Preciznost poboljšana a i javio mi se 3A na stanici na kojoj juče nije davao znake života. :thumbsup:

Doduše, stajalo je 0min jedno 2 minuta, pa onda 1min, i došao je kako treba. Kao da je stajao malo duže ispod nadvožnjaka na prethodnoj stanici.

Pre njega 88 i 511 baš kao što je i pisalo...

Zanimljivo je da kad se klikne na autobus na listi na stanici, prikazuje njegovo kretanje u real timeu... Verovatno ste to već provalili.

DA, pisao ja juče, i vrlo precizno, u tipa par metara ga prikazuje

Jutros cekam tramvaj kod Hajata...

Na stanici omanji protest od 50ak ljudi.

Dolazi broj 10 kao u "kvaru".

Posle 3 minuta dolazi 11 koji tu, naravno ne staje, stao usli ljudi i ode baja posle tzv mosta ka Kalisu.

Edited by Milosh76

Ko često koristi aplikaciju, neka obrati pažnju na potrošnju neta.

Sa tamoa:

Inace, na svakih 15 sekundi aplikacija vuče sa servera fajl dužine oko 1 MB. Svaki put se preuzima spisak stanica za svako vozilo, spisak okolnih stanica za svaku stanicu pored koje vozilo prolazi. Znači beskrajno se prenose isti podaci.

Vrh aplikacija, malopre sam dobio mejl za verifikaciju naloga, a pre dan ili dva sam instalirao app i koristio je juče i danas bez problema, povezao račun u banci itd.

i meni malo pre stigao mail

meni nije ni trazilo mejl.

elem, konfuzan mali programerski dragulj, ali nauchicu. ne da mi se dangubit na gundjanje :dry:

:fantom: