July 12, 20231 yr malopre sam pročitala da će za "dan, dva" biti dostupna i za apple i huawei uredjaje
July 12, 20231 yr Dobro, aplikacija će nekako da šljaka. Još nemamo info za onu tužbu Kentkarta protiv grada zbog jednostranog raskidanja ugovora, jel? Edited July 12, 20231 yr by ragasto
July 12, 20231 yr 32 minutes ago, ragasto said: Još nemamo info za onu tužbu Kentkarta protiv grada zbog jednostranog raskidanja ugovora, jel?
July 12, 20231 yr Ok, napravili su aplikaciju po uzoru na stranku - Laže za sve pare Malopre na trgu, pokazuje 37 za 6 min, krenem ka Zelenom i ne stignem do Sremske - 37 mi prođe iza leđa
July 12, 20231 yr Ma to sa vremenom shvatite relativno i potpuno je idiotski što su ubacili tu stavku. Otkud aplikacija zna gde je semafor, gde je gužva itd. Meni vizuelno smeta što su stanice ko kule a autobusi ko mravi, ali ajde. I malopre mi je zalažuckao poziciju 85, ali neka bude da su prvi mačići. Edited July 12, 20231 yr by Malvo
July 13, 20231 yr 10 hours ago, renne said: Dobro, ovo je glupost Na Mastodonu su objavili da aplikacija traži dozvolu za čitanje mejlova.
July 13, 20231 yr 2 hours ago, Tale said: Na Mastodonu su objavili da aplikacija traži dozvolu za čitanje mejlova.