gospa buba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 sve ide ka tome da uopshte nije nije bitno da se ta karta naplati, igranka je negde drugde, sigurno, a u smislu placanja sto loshih poruka je vec poslato korisnicima, ukljuchujuci i - bice vam super i nije nas briga . on, gangula, je mnogo interesantniji u celoj prichi, nervozni maneken brljotine [emoji38]ol:Sent from my RMX3710 using Tapatalk 2
Tihajeza Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 2 minutes ago, Frile said: tako što aplikacija pročita tekst koji je kodiran u qr kodu, pa ga dalje pošalje kao tekst? Moja majka ima samo onaj ciglica telefon, bez neta. Insistira da ima takav. Ne želi smartfon. Dobila je od muža smartfon na poklon za rođendan, ali i tada je tražila da ga vrati, jer želi baš mali, jednostavn telefon koji ima opciju zvanja i sms-a. Takav koristi, tako voli, šta ćeš. Njen izbor. Kako bi ona koristila te QR kodove, aplikacije? 5
Frile Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Ako telefon treba da očita qr kod koji je negde odštampan, onda je potrebno da telefon ima kamericu, i da se na njemu vrti neka aplikacija (to pada u vodu ako telefon nije android ili iphone). U QR kodu je kodiran (sakriven) tekst. Aplikacija fotografiše qr kod, prepozna (dekodira) tekst, i radi dalje sa njim šta treba (npr. šalje ga sms-om) To sve pada u vodu ako je telefon najklasičnija ciglica, t.j. ako nije android telefon.
đorđe geprat Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 čitam koje su muke u najavi. imam ex-kolegu koji je upravo napunio 65 i imaće pravo na džaba prevoz. izgleda mlađe. hoće li mu tražiti LK da provere godine. znam i jednu ženu, izgleda mlađano, može da prođe k'o srednješkolka. a znam i jednu izraubovanu, tek je napunila 50. izgleda starije od moje 70 godišnje fate. na kraju, možda se desi da mi neki "beli" kaže da ovaj bus/tramvaj ne vozi ka NG.
Djuro Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 1 hour ago, Tihajeza said: Moja majka ima samo onaj ciglica telefon, bez neta. Insistira da ima takav. Ne želi smartfon. Dobila je od muža smartfon na poklon za rođendan, ali i tada je tražila da ga vrati, jer želi baš mali, jednostavn telefon koji ima opciju zvanja i sms-a. Takav koristi, tako voli, šta ćeš. Njen izbor. Kako bi ona koristila te QR kodove, aplikacije? 1 hour ago, renne said: Ali ti nisi u obavezi da imaš internet na telefonu Oni mogu da kupuju karte na kiosku, zar ne?
munze Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 15 minutes ago, djordje geprat said: znam i jednu ženu, izgleda mlađano, može da prođe k'o srednješkolka. Djordje, djordje, lolo jedan 1 3
gospa buba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Nema validatora da najavi sledeću stanicu. :( evo ga upravo najvljuje. negde pochupali namotali izolirku na rupe, negde peva, pola pola rekla bih. odlichna ideja, odlichna akcija [emoji38]ol:Sent from my RMX3710 using Tapatalk 1 1
ljuttko Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Jel našao neko negde medju obaveštenjima kako da se ponašaju penzioneri koji nisu napunili 65 g ( ili su nas zaboravili načisto, u kom slučaju ću se vratiti svojoj standardnoj disciplini švercovanja ovde će najviše da profitiraju mobilni operateri, sms ljudi sve redje i redje šalju, sad kad dobiješ račun za telefon i na njemu stavka prevoz , hajd dokaži da si tačno toliko ili recimo nisi kucao nekakav sms za kartu. Niko nije uzeo u obzir i dalje i veliki broj ljudi koji ima pripejd kartice , kupuje minimalnu doplatu , da mu tel bude aktivan i da neko može da ga zove i od tih ljudi se očekuje da plate, kako ? I , kao što se svi pitamo, a zašto bi uopšte imali mobilni pa baš smart. U disciplini upravljanje rizikom bezbednosti postoji pitanje za neko poslovanje o mogućim havarijama. Za ovo je najsavršenija havarija pad interneta na 24 sata jednog operatera recimo. Što ne bi blo nezamislivo Živeo besplatni prevoz za sve
renne Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 38 minutes ago, Djuro said: Oni mogu da kupuju karte na kiosku, zar ne? Ako ih nekada bude, a da nisu na 67. spratu kule West 65 1
foto Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 1 hour ago, Tihajeza said: Moja majka ima samo onaj ciglica telefon, bez neta. Insistira da ima takav. Ne želi smartfon. Dobila je od muža smartfon na poklon za rođendan, ali i tada je tražila da ga vrati, jer želi baš mali, jednostavn telefon koji ima opciju zvanja i sms-a. Takav koristi, tako voli, šta ćeš. Njen izbor. Kako bi ona koristila te QR kodove, aplikacije? takvih sugradjana ima puno. oni to ne rade da bi terali inat ganguli ili sns-u vec telefon koriste za komunikaciju sa bliznjima i nista vise od telefona ni ne ocekuju. i, ako su dogurali do 2023. sa obicnim gsm mobilnim tesko da ce sada prelaziti na smart telefone zbog busa. svi oni to koriste kao nekadasnji kucni bezicni fon ali sa neogranicenim dometom. i lepo im je tako. 5
Shan Jan Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Znaci mi cemo da placamo penale za ovaj ugovor koji je prekinut jerbo gangula je morao da se ugradi. Dobro...
vememah Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Gde ste vi otišli... Minimalne su šanse da preustroje sistem tako da bude obavezno da se koristi smartfon. 1
Recommended Posts