Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Волем, језички

Featured Replies

Arhaizme: onomad, otoič, zborim etc.Arhaične oblike sa povratnim zamenicama (ili dijalektizme kod mene, reklo bi se): u brata mu, kod kuće mi... Kao i karakteristični sufiks "ja" u glagolu u jednini perfekta.TV floskule: smeštajni kapaciteti, banjska lečilišta, građani i privreda itd.

• Replies 316
  • Views 55.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Kako čovek da ne voli ovaj jezik?   verschlimmbessern = sj*bati nešto pokušavajući da to popraviš   (verschlimmern = pokvariti, jedno od značenja, (Ver)bessern = popraviti, pobolj

• Volem online prevodioce.   Von wegen (pesma Einstürzende Neubautena)   Bing translate     Inspirisani Google translate    

• Draga Jonaš. Uživaće ko voli njenu jasnu dikciju, akcenat i čist glas. Na kraju teksta je snimak emisije, koju će reprizirati 10. septembra. https://www.rts.rs/radio/radio-beograd-1/5341256/draga-jon

Волем језике у желеу.

• 4 weeks later...

Kaze danas jedna baka: "Raspecati mi ovu zvaku".

ja volim sto su ucenici iz jedne loznicke srednje skole, kada su nabrajali reci koje znaju na engleskom, na slovo M, u najvecem broju kazali MILF

Znači ima još nade za zapadnu Srbiju. :D

пуњењепуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-

и да то певају суфије као зикр, то да видим па да умрем

• 2 weeks later...

Donaudampfschiffahrtselektrizitaetenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft

dođavola.laugh.gif volim i tu reč, ali ovde je rekacija na elmer-reč

počevši od složenica dođoh do te najduže reči :D dodatak topiQ poavetati smandrljati isprašiti tur izdevetati zavrzlama

Edited by Elmer

Poruka na "Hotfile" serveru, koja se dobije pri pokušaju preuzimanja neke nepostojeće datoteke: Ova datoteka je ili uklonjena zbog tužbi autorskih prava ili je izbrisana od strane natovarivača. :wub:

I tebi je to za 'volem'?! icon_cry.gif

zapešće

Prpa :lol: Ustvari sve sa opkoljenim r: grga,trta,brbljati,mrmljati,krkaj,ne vrvi od ovakvih reci ali su mnogo simp

Edited by anantaram

Prpa
+1