Frank Pembleton Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 47 minutes ago, Haralampije said: Malo sam se igrao jutros sa paprikama i grozdjem Pa napiši šta si radio?
Haralampije Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa napiši šta si radio? Pa nista specijalno poredjao i prelio rastvorom za tursiju, sad nek stoji do ladnih dana
Skyhighatrist Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 A bre već par godina vrtimo istu priču, ne verujem
ivy Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 ja sam stavila par tegli mariniranih lisicarki 3
Haralampije Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 13 minutes ago, Skyhighatrist said: A bre već par godina vrtimo istu priču, ne verujem Razmisljam da isto uradim sa smokvama 1
Skyhighatrist Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Ja sam prošle godine stavljao dunje, kruške i jabuke (svako za sebe i mešano, sa papričicama i bez). Vreme je za novu turu svega 2
Filozof manijak Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Jel stavlja neko od vas jaja u turšiju? 1
Skyhighatrist Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) Dabre, i o tome smo drobili, al' ne na zimnici, pošto to i nije zimnica, jel'... Ne znam dal' beše na receptima ili na kukingu... Edit: ipak je ovde Edited September 8, 2020 by Skyhighatrist
Lancia Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 1 hour ago, ivy said: ja sam stavila par tegli mariniranih lisicarki Kakvo iznenadjenje La Signorina Funghi. 1
Zverilla Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 6 hours ago, Haralampije said: Malo sam se igrao jutros sa paprikama i grozdjem Uff,koji je ovo pakao Kod mene budu max 2 obične feferonke na čelu teglu grožđa..
Jumanji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 6 hours ago, Haralampije said: Malo sam se igrao jutros sa paprikama i grozdjem Jedva cekam i ja da se igram 😍 Toliko smo pisali o ovoj zimnici, nista ne pratite 2
Jumanji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) 3 hours ago, Haralampije said: Razmisljam da isto uradim sa smokvama Hmmm zanimljivo zvuci, ali one su mekane dosta, da se ne raspadnu? 🤔 Eeit: izvinjavam se sto nisam multikvotovala... Edited September 8, 2020 by Jumanji
Skyhighatrist Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 E da, i ja sam hteo da primetim da bi možda bilo bolje sa malo zelenijim smokvama, al' onda to nije to (msm nije smokva ako nije zrela i medena i mekana)... Svakako probaj pa javi dal' se pojelo ili si bacio
Haralampije Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 1 minute ago, Jumanji said: Hmmm zanimljivo zvuci, ali one su mekane dosta, da se ne raspadnu? 🤔 Probaću da budem nežan sa smokvicama 1
Jumanji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 1 minute ago, Haralampije said: Probaću da budem nežan sa smokvicama Verujem da hoces nego kiselina da ih ne sredi...
Recommended Posts