Roger Sanchez Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Miloševićeva fotografija sa crnim florom?? Možda je neki miting opozicije :D :DTo je Vinko Hafner. A el pojma nemate da nemate..
steins Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 (edited) Jbg. Izgleda da su partizani bili samo sa jedne, integrativne strane. pa onda možeš da razumeš moju zbunjenost da Heroj komanduje pucanje po nosačima titovih slika i trobojki sa petokrakom. ne znam, ja sam nekako kontao da ipak od rata u bosni nema ništa i da će Bosanci rešiti taj problem drugačije. Jbmliga što sam tako mislio, al sam tako mislio.ed. da arlekino, otprilike sad i ja kontam tu hronologiju. Edited June 12, 2011 by steins
Roger Sanchez Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 zaboleo me mozak posle 2 minuta, deder dajđestuj malo, jel rekao nešto bitno ili samo bulaznio?jbt, pa to još uvijek traje, nisam imao pojma da se i dalje vuče :DPored Petrovića, na optuženičkoj klupi su Jugoslav Petrušić, Milorad Pelemiš, Slobodan Orešanin i Branko Vlačo, zbog optužbi za špijunažu u korist francuske obaveštajne službe, ubistvo dvojice kosovskih Albanaca tokom NATO bombardovanja, iznudu i nedozvoljeno držanje oružja. Suđenje je prekinuto na predlog Petrušićevih branilaca koji su tražili od suda da pribavi od Ministarstva unutrašnih poslova, Bezbednosno informativne agencije, Vojno bezbednosne agencije i Ministarstva inostranih poslova zapisnik sa podacima o obaveštajnoj delatnosti Petrušića sa tim službama.
steins Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 jel ovaj perušić u zatvoru ili na slobodi?sve mi nešto u glavi da sam ga skoro gledao u nekoj Marićevoj shit face2face emisiji?
Roger Sanchez Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Just so u know.. Türk: Samostojnost Slovenije pridobljena na bojnem poljuSlovenci ne smejo pozabiti, da je bila samostojnost Slovenije najprej pridobljena na bojnem polju, šele potem za pogajalsko mizo, je na slovesnosti na Kumu dejal predsednik države Danilo Türk.
Roger Sanchez Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) 16. januar 2004.Četiri i po godine robijeSILOVAO STOPERKUSREMSKA MITROVICA - Draganu Paravinji (35) iz Nove Pazove Vrhovni sud Srbije potvrdio je zatvorsku kaznu od četiri godine i šest meseci na koju ga je osudilo veće sudije Nebojše Starčevića u sremskomitrovačkoj Palati pravde zbog toga što je dokazano da je počinio krivična dela silovanje i silovanje u pokušaju.Paravinja je prvo 11. novembra 1996. godine, vozeći svoju "ladu samaru", registarskih oznaka RU 887-73, ugledao oštećenu M. Lj. koja je stopirala želeći da se prebaci do Inđije. Međutim, umesto da je samo prebaci do susednog mesta, napasnik ju je odveo na jedno tajnovito mesto i tu je uz pretnju i fizičko maltretiranje silovao a nakon toga izbacio iz automobila.Sledeće godine, 15. novembra 1997. godine, Paravinja je na lokalnom putu Golubinci - Stara Pazova ugledao u prvim večernjim satima maloletnu Č. I. koja nije stopirala. Međutim, on je ipak zaustavio svoj automobil i na silu u njega ugurao maloletnicu. Međutim, Č. I. je sačuvala prisebnost, pritisnula sirenu, Paravinja se uspaničio, zaustavio "ladu samaru", što je maloletnica iskoristila da istrči iz automobila. Draganova majka: Ne verujem da je on to napravio!'Čula sam što se dogodilo i da se priča da je moj sin to napravio. Ja u to ne verujem! Bila sam nedavno kod njega u Zagrebu, normalno se ponašao i izgledao', rekla je majka Dragana Paravinje, Ruža Paravinja. Koji smo mi raspad od država Edited June 23, 2011 by Roger Sanchez
Roger Sanchez Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Republika Srpska obilježava svoju veliku pobjedu u kojoj je usput protjerano i par desetaka tisuća drugih, ali nevermind.
MancMellow Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Srbi uvode enneadecimalni sistem racunanja vremena...
teacher Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Republika Srpska obilježava svoju veliku pobjedu u kojoj je usput protjerano i par desetaka tisuća drugih, ali nevermind.Gde sam tako nešto već video...
Roger Sanchez Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Gde sam tako nešto već video...Upravo. Tad sam ja ovo spominjal a mi nisu vjerovali, pa da podam zapis linkićirani.
Muwan Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Ali ovo sa umrlim bebama kao povodom za probijanje koridora... Kako samo prezirem novinare, a ovdašnje pogotovo. Čast iznimno retkim izuzecima.
Cane Vukic Prebranac Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Снаге ВРС у Босанској Крајини су биле одсјечене од остатка ВРС. Фактички под опсадом. Чињеница да је нестајало свега, па и кисеоника, због чега су нажалост страдале и тек рођене бебе. Није баш Лењинград, али је свакако то било разлог пробијања обруча.
Roger Sanchez Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ''Čak i da je svi hoće...''http://www.youtube.com/watch?v=01vC7Xk_9cISuper ekspoze.
Recommended Posts