Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Zahvaljujem ;) eto prilike da se uživa u pravom fudbalu i majstorstvu Juana Romana :Hail: posle onog mučenja od pre nekoliko sati.

• 5 months later...
  • Replies 11.4k
  • Views 803.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

i niko od silnih fanova da primeti da je juce igrao i cak i postigao pogodak, jes kup utakmica, ali ipak...

Čuj primeti, i video našao...Da sam malo rečitiji napisao bih i kratak sastav (do 100 rečenica) o vanvremenskoj lepoti Žiletovog majstorskog gola. Mada nisam siguran ni da je srpski jezik dovoljno bogat da opiše lakoću sa kojom Žile to radi, te umeće i gracioznost pokreta ovog istinskog velemajstora, jednog od retkih preostalih :wub: Mislim da će ova godina u istoriji ostati zapamćena po globalnoj recesiji, izborima u Americi, i onom Žiletovom golu...

Edited by stamcha

pa daj linak za taj video, da pomremo u lepoti i mi ostali

Na drugom topiću more!

• 1 month later...

vreme je da se ovaj topic vrati na vrh

Racing pobedio City 4-0. Sama činjenica da se žiga vraća u Racing naterala ih je da se zamisle... svačije mesto u timu je ugroženo! :Hail:

Racing pobedio City 4-0
FT Racing Santander [3 - 1] Manchester C.11' I. Marcano 12' M. Tchit? 18' [1 - 0] J. Pereira T.B. Haim 28' D. Hamann 30' [2 - 0] O. Serrano 48' C. Navas 49' B. Elano 55' [3 - 0] J.V. Espr?n 70' P.J. Zabaleta 81' V. Kompany 90' [3 - 1] F. Caicedo

Neće više biti cile mile :Hail:

:lol:
Racing pobedio City 4-0. Sama činjenica da se žiga vraća u Racing naterala ih je da se zamisle™... svačije mesto u timu je ugroženo! :Hail:
Misliš da je igrao žiga, bilo bi 4-0? :Hail:

Dzaba sve to, Otac Tadej bi dao peti :D

Permutovao sam rezultat sa rezultatom utakmice PSG - Twente, ali Teacher je već objasnio poentu :thumbsup:

Bio bi red da Žile dobije svoj PDF sad kad predje u Rasing! -_- Pošto će biti svakodnevnog i brutalnog penetriranja protivničkih odbrana biće mali ovaj 1 topić za ispratiti sve to...Mislim da za početak treba da imamo bar ove topiće - Žiletovi hettrikovi, Žiletove asistencije, Žiletovi obični* golovi, Žiletove slike sa terena, Žiletove casual slike, Žile i ja, Žile u umetnosti (slobodna forma, može haiku, umetničke fotografije, kratak film)...*shvatiti uslovno

Edited by stamcha