Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

Zahvaljujem ;) eto prilike da se uživa u pravom fudbalu i majstorstvu Juana Romana :Hail: posle onog mučenja od pre nekoliko sati.

• 5 months later...
Posted

i niko od silnih fanova da primeti da je juce igrao i cak i postigao pogodak, jes kup utakmica, ali ipak...

Posted (edited)

Čuj primeti, i video našao...Da sam malo rečitiji napisao bih i kratak sastav (do 100 rečenica) o vanvremenskoj lepoti Žiletovog majstorskog gola. Mada nisam siguran ni da je srpski jezik dovoljno bogat da opiše lakoću sa kojom Žile to radi, te umeće i gracioznost pokreta ovog istinskog velemajstora, jednog od retkih preostalih :wub: Mislim da će ova godina u istoriji ostati zapamćena po globalnoj recesiji, izborima u Americi, i onom Žiletovom golu...

Edited by stamcha
Posted

pa daj linak za taj video, da pomremo u lepoti i mi ostali

• 1 month later...
Posted

Racing pobedio City 4-0. Sama činjenica da se žiga vraća u Racing naterala ih je da se zamisle... svačije mesto u timu je ugroženo! :Hail:

Posted
Racing pobedio City 4-0
FT Racing Santander [3 - 1] Manchester C.11' I. Marcano 12' M. Tchit? 18' [1 - 0] J. Pereira T.B. Haim 28' D. Hamann 30' [2 - 0] O. Serrano 48' C. Navas 49' B. Elano 55' [3 - 0] J.V. Espr?n 70' P.J. Zabaleta 81' V. Kompany 90' [3 - 1] F. Caicedo
Posted
Racing pobedio City 4-0. Sama činjenica da se žiga vraća u Racing naterala ih je da se zamisle™... svačije mesto u timu je ugroženo! :Hail:
Misliš da je igrao žiga, bilo bi 4-0? :Hail:
Posted

Permutovao sam rezultat sa rezultatom utakmice PSG - Twente, ali Teacher je već objasnio poentu :thumbsup:

Posted (edited)

Bio bi red da Žile dobije svoj PDF sad kad predje u Rasing! -_- Pošto će biti svakodnevnog i brutalnog penetriranja protivničkih odbrana biće mali ovaj 1 topić za ispratiti sve to...Mislim da za početak treba da imamo bar ove topiće - Žiletovi hettrikovi, Žiletove asistencije, Žiletovi obični* golovi, Žiletove slike sa terena, Žiletove casual slike, Žile i ja, Žile u umetnosti (slobodna forma, može haiku, umetničke fotografije, kratak film)...*shvatiti uslovno

Edited by stamcha