April 13, 20196 yr Osnovan "Pancevac" 1869, najstariji nedeljnik u Srbiji i danas izlazi. Neki kazu da je najstariji na Balkanu ali nisam proveravao.
April 22, 20195 yr Quote Pre tačno sto godina, na kongresu održanom u Beogradu od 20. do 23. aprila 1919, predstavnici socijaldemokratskih stranaka i organizacija iz Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije odlučili su da osnuju Socijalističku radničku partiju Jugoslavije (komunista), kasnije preimenovanu u Komunistička partija, odnosno Savez komunista Jugoslavije. http://rs.n1info.com/Vesti/a478214/Dojce-vele-o-KPJ-Od-olimpijskih-visina-do-kaljuge-bratoubilackog-rata.html
May 1, 20195 yr Spoiler I, narаvno, najvaznije, istorijska istinatm iznad svega: dokaz da su horde crvenih plajckale, silovale, da je neki jadni Nemac ostao bez svoje Дохе...
May 1, 20195 yr 1.V 1945. Jozef Gebels, supruga mu Magda i njihovo šestero mlađe djece izvršilu su samoubistvo. Edited May 1, 20195 yr by apostata
May 1, 20195 yr Ja upravo to ... bilo mi malo rogobatno staviti to sve u jednu rečenicu. A inače pored porodice Gebels, na današnji dan, 1960. nad Sverdlovskom sovjetska PVO "prizemljila" je Lokid U-2, kojim je pilotirao Frensis Geri Pauers.
May 1, 20195 yr 1 hour ago, apostata said: 1.V 1945. Jozef Gebels, supruga mu Magda i njihovo šestero mlađe djece izvršilu su samoubistvo. jedno dete im je prezivelo ubistvo? cini mi se da je jedno dete bilo bolesno i zbog toga im nije bilo na dohvat ruke.
May 1, 20195 yr 33 minutes ago, apostata said: Ja upravo to ... bilo mi malo rogobatno staviti to sve u jednu rečenicu. A inače pored porodice Gebels, na današnji dan, 1960. nad Sverdlovskom sovjetska PVO "prizemljila" je Lokid U-2, kojim je pilotirao Frensis Geri Pauers. Cekaj, ti to hoces da kazes da su miroljubivi Amerikanci, pa jos za praznik, poslali izvidjacki avion U-2 koji je oboren ne negde u blizini granice, nego dobrih 2,000 kilometara u dubini sovjetske teritorije, skoro pa u samom centru? Siguran si da nije zalutao ili nesto slicno, greska u navigaciji, taj rad, desava se?
May 1, 20195 yr 23 minutes ago, namenski said: Cekaj, ti to hoces da kazes da su miroljubivi Amerikanci, pa jos za praznik, poslali izvidjacki avion U-2 koji je oboren ne negde u blizini granice, nego dobrih 2,000 kilometara u dubini sovjetske teritorije, skoro pa u samom centru? Siguran si da nije zalutao ili nesto slicno, greska u navigaciji, taj rad, desava se? Jest vala - tim jenkijima ništa nije sveto.