Jump to content

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

Featured Replies

eh sad... dijagnoza mlados-ludos.

tako sam ja pocetkom 80ih isao ulicom u ogromnoj caletovoj kosulji sa cetkicom za zube u dzepu na grudima. go figure... 

šta je bila poruka?

šta je bila poruka?

da ima koshulju i da ima chetkicu :D

cale i zubi se uzrochno-posledichno podrazumevaju :p

Edited by gospa buba

Da može da spava gde hoće!

Ne bih da va kvarim zabavu, ali je l ovo nije onaj bosanski pevač, hipster evrovizijski, Laka?

Možda je ovo scenska garderoba?

Ovo su posthipsteri

ne, rece belch malopre, HONY - humans of new york. neko mi prilepio njinovu fezbuk stranu na zid pa da podelim. 

meni su ova dvojica simpaticni. vidim sebe kako pijem nesto s njima. desni ima psorijazu na sakama, namazo je kortikosteroidom i navuko plasticnu rukavicu, ko moja keva. ostalo je obicna moda koja se vrti u krug...

Edited by darling

Pastis

pa ne znam, to sa mashinom od shes kila znachi da detetu neko drugi prostire vesh, neko drugi vrshi snabdevanje zivotno vaznim artiklima od 6 kila itakoto, meni govori o manjku realnih odgovornosti, nishta drugo.

to su babe nekad zvale izvodi besne gliste ^_^

...  znaci samo jedno: da si odvaljen od stvarnosti, da ne vidis ovaj sjebani svet i da te nista ne dotice.

To je nepristojno.

to vam kazem gospa Bubo

mlados je rastegljiv pojam, moze da se vuce negde do 45-46te

N8tuG.jpg

:lolol:

jeste, i ja sam juche vukla laptop od 3 kila preko celog grada, ali moja zrtva je bila opravdana, jer me ljebom rani. kao prilog mom neobuzdanom hipsterstrvu, gsp je pustio grejanje :D

mlados je rastegljiv pojam, moze da se vuce negde do 45-46te

N8tuG.jpg

selo moje  :heart:  

tako sam ja pocetkom 80ih isao ulicom u ogromnoj caletovoj kosulji sa cetkicom za zube u dzepu na grudima. go figure... 

imas te sa pisacim masinama na south banku. mogu i pesmu da ti smisle i otkucaju za £5 or so.

@ Rajka,

hipster-poet-uses-typewriter-1024x768.jp

da, to. ovo deluje da je SF. 

šta je bila poruka?

izvini, znam da sam nesto zaboravio...

poruka je bila - zene, ima li sanse za snosaj, vidite kako sam originalan. 

rajka - vidjao razne ovog leta po obali ali nisam nesto obracao paznju, mislio rade nesto svoje. bas cu da priupitam, sto da ne.