Singer Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 eh sad... dijagnoza mlados-ludos. tako sam ja pocetkom 80ih isao ulicom u ogromnoj caletovoj kosulji sa cetkicom za zube u dzepu na grudima. go figure... šta je bila poruka?
gospa buba Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) šta je bila poruka? da ima koshulju i da ima chetkicu :D cale i zubi se uzrochno-posledichno podrazumevaju :p Edited September 18, 2015 by gospa buba
svashtabezneshto Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Da može da spava gde hoće! Ne bih da va kvarim zabavu, ali je l ovo nije onaj bosanski pevač, hipster evrovizijski, Laka? Možda je ovo scenska garderoba?
adam Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ne, rece belch malopre, HONY - humans of new york. neko mi prilepio njinovu fezbuk stranu na zid pa da podelim.
darling Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) meni su ova dvojica simpaticni. vidim sebe kako pijem nesto s njima. desni ima psorijazu na sakama, namazo je kortikosteroidom i navuko plasticnu rukavicu, ko moja keva. ostalo je obicna moda koja se vrti u krug... Edited September 18, 2015 by darling
Caligula Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 pa ne znam, to sa mashinom od shes kila znachi da detetu neko drugi prostire vesh, neko drugi vrshi snabdevanje zivotno vaznim artiklima od 6 kila itakoto, meni govori o manjku realnih odgovornosti, nishta drugo. to su babe nekad zvale izvodi besne gliste ^_^ ... znaci samo jedno: da si odvaljen od stvarnosti, da ne vidis ovaj sjebani svet i da te nista ne dotice. To je nepristojno. to vam kazem gospa Bubo
Caligula Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 eh sad... dijagnoza mlados-ludos. mlados je rastegljiv pojam, moze da se vuce negde do 45-46te
gospa buba Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 jeste, i ja sam juche vukla laptop od 3 kila preko celog grada, ali moja zrtva je bila opravdana, jer me ljebom rani. kao prilog mom neobuzdanom hipsterstrvu, gsp je pustio grejanje :D
adam Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 mlados je rastegljiv pojam, moze da se vuce negde do 45-46te selo moje
rajka Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 eh sad... dijagnoza mlados-ludos. tako sam ja pocetkom 80ih isao ulicom u ogromnoj caletovoj kosulji sa cetkicom za zube u dzepu na grudima. go figure... imas te sa pisacim masinama na south banku. mogu i pesmu da ti smisle i otkucaju za £5 or so.
adam Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 šta je bila poruka? izvini, znam da sam nesto zaboravio... poruka je bila - zene, ima li sanse za snosaj, vidite kako sam originalan. rajka - vidjao razne ovog leta po obali ali nisam nesto obracao paznju, mislio rade nesto svoje. bas cu da priupitam, sto da ne.
Recommended Posts