gospa buba Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nisi ti cesto u Berlinu ili delowima Neworka. pa jel hocesh sad da plachem
beta Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 nemoj da plačeš nego pravac hercegovačka. primerak hipstera viđen pre neki dan, umal seod šoka nisam skupala u sred kružnog toka
adam Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 bas se spremam da idem na neki buvljak gde prodaju garderobu na kilo. ocekujem horde ovakvih. inace, meni je najjaci kais preko grudi kod ovog crnpurastog. mozda vezba za starost. imaju dedice tu tendenciju da pantalone navuku do pazuha pa zategnu kais da ne spada, valjda cuvaju kicmu, sta li.
Caligula Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 inace, meni je najjaci kais preko grudi kod ovog crnpurastog. mozda vezba za starost. imaju dedice tu tendenciju da pantalone navuku do pazuha pa zategnu kais da ne spada, valjda cuvaju kicmu, sta li. Kakva bre vezba, on zeli tim kaisem nesto da ti kaze, to je atitjud, odnos prema stvarnosti, ironicno autoironicni otklon od konzumjerizma upravo konzumiranjem. Tip btw. ima plasticne rukavice, vidi se kada se uveca, sadrzaj torbe je posebna prica ma car odma bi ga zenio
adam Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Kakva bre vezba, on zeli tim kaisem nesto da ti kaze, to je atitjud, odnos prema stvarnosti, ironicno autoironicni otklon od konzumjerizma upravo konzumiranjem. dzaba krecis, ic te ne razumem. pises kao sto se oni oblace. mozda ti je to cilj, doduse...
gospa buba Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) cilj im je da autoironichno izgledaju ko kreteni? jel ima i neke zene koje vole ovakvo izgledanje kandidata? mislim, mene jeste pregazilo vreme, vishe nego, ali brate breee <_< Edited September 18, 2015 by gospa buba
adam Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ima naravno, one su ekvivalent ovim momcima. izgledaju kao ratna sirocad a sminkaju se na hronicnu nesanicu.
gospa buba Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ima naravno, one su ekvivalent ovim momcima. izgledaju kao ratna sirocad a sminkaju se na hronicnu nesanicu. a pa to je lepo onda :D
Caligula Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) mozda ti je to cilj, doduse... ovo je topik o poprilicno zbunjenim ljudima, ne ocekujes valjda drugacije pisanije Ne moze se objasniti kais oko pluca, prosto izmice logici, miljama je daleko. Izneti iz kuce pisacu masinu tesku 6+ kilograma i odneti je u kafic da piskaras dok pijes kafu (to postoji, video sam) znaci samo jedno: da si odvaljen od stvarnosti, da ne vidis ovaj sjebani svet i da te nista ne dotice. To je nepristojno. Ja sam siguran da postoji neka dijagnoza za to ali nisam strucan Edited September 18, 2015 by Caligula
Singer Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ma to nije stvarno. to je poruka establišmentu
gospa buba Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ovo je topik o poprilicno zbunjenim ljudima, ne ocekujes valjda drugacije pisanije Ne moze se objasniti kais oko pluca, prosto izmice logici, miljama je daleko. Izneti iz kuce pisacu masinu tesku 6+ kilograma i odneti je u kafic da piskaras dok pijes kafu (to postoji, video sam) znaci samo jedno: da si odvaljen od stvarnosti, da ne vidis ovaj sjebani svet i da te nista ne dotice. To je nepristojno. Ja sam siguran da postoji neka dijagnoza za to ali nisam strucan pa ne znam, to sa mashinom od shes kila znachi da detetu neko drugi prostire vesh, neko drugi vrshi snabdevanje zivotno vaznim artiklima od 6 kila itakoto, meni govori o manjku realnih odgovornosti, nishta drugo. to su babe nekad zvale izvodi besne gliste ^_^
renne Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Gledajte litvanske košarkaše i publiku i sve će vam biti jasno
gospa buba Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Gledajte litvanske košarkaše i publiku i sve će vam biti jasno preprichaj meni. radije cu ostati uskracena za 1 prosvetljenje, nego gledati litvansku publiku i kosharkashe
adam Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ovo je topik o poprilicno zbunjenim ljudima, ne ocekujes valjda drugacije pisanije Ne moze se objasniti kais oko pluca, prosto izmice logici, miljama je daleko. Izneti iz kuce pisacu masinu tesku 6+ kilograma i odneti je u kafic da piskaras dok pijes kafu (to postoji, video sam) znaci samo jedno: da si odvaljen od stvarnosti, da ne vidis ovaj sjebani svet i da te nista ne dotice. To je nepristojno. Ja sam siguran da postoji neka dijagnoza za to ali nisam strucan eh sad... dijagnoza mlados-ludos. tako sam ja pocetkom 80ih isao ulicom u ogromnoj caletovoj kosulji sa cetkicom za zube u dzepu na grudima. go figure...
gospa buba Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 eh sad... dijagnoza mlados-ludos. tako sam ja pocetkom 80ih isao ulicom u ogromnoj caletovoj kosulji sa cetkicom za zube u dzepu na grudima. go figure... ma naravno ^_^
Recommended Posts