Jump to content
IGNORED

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

nisam ja

Recommended Posts

Posted (edited)

e, a ovo sto je nekidan neko pomenuo za mlade lidere da po odredjenim fensi kaficima slusaju domacu muziku iz 80tih, jel bi to isto bilo hipsterski? da se ne penjem sad do muzike.nekako je sve to na istom retro tj nostalgija fonu. pa nek i nije indi.

Edited by morgana
  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

73

• Caligula

70

• Ryan Franco

51

• dig_chohano

31

Posted (edited)

Moze sve sto nije mejnstrim. Dabome, sto manje bend bio poznat, to ste veci hipsteri.

Edited by Calavera
Posted
hipster.jpgIako je baja u centru potpuno ocaravajuci, probajte da otrgnete pogled na desno i zlatni digitron/sat. Pravi hipster bi za takav sat kevu roknuo.
Posted

hehe sroljao je muda samo na jednu stranu, ala ce to da se ojede joooj

Posted

^^uh, to je to. Kaiš je posebno kvalitetan.Jedino što ne odobravam je izbor piva. Kakva crna Corona, praaavi hipsteri piju ili neki najgori treš od piva (PBR je karakterističan izbor) ili neko skupo pivo iz mikropivare za koju ni rođena sestra vlasnika nije čula. Ili ne piju uopšte.

Posted

meni to ko zena sa bradom.nek nisam moderan, al tako je

Posted
hehe sroljao je muda samo na jednu stranu, ala ce to da se ojede joooj
necepravi hipsteri imaju samo levo jaje
Posted

sad me plasis, gaco :huh: da budem emos ipak?

Posted

E'o, moj burazer ima samo levo jaje, i nista mu ne fali(osim desnog jajeta). A nije ni hipster.

Posted

Umal bef pojeban u metrou danas jer sam netremice posmatrao jednog primerka da bih ti preneo par saveta. Pajz vako:- duža kosa, razdeljak na nekih 60 stepeni, biraj levo il desno- socijale okviri za cvike (al ovi behu Ray Ban, cirka 150e)- bela majičica, preko nje džemper, onaj sa dva dugmeta koja se kopčaju na stomaku, uzak, dakako. Najpribližnije poređenje je npr. džemper švajcarskih olimpijaca u Sarajevu 1984.- plave "Taško Načić" pantalone, broj manje, poplava style nogavice, umesto kajiša nekakva kožna uzica.- na nogama kvalitetne bele sportske čarapajke, preko njih svetlo plave La Coste retro patike, al iygledaju kao neke espadrile Dona Džonsona, npr. Prljave taman koliko treba, onako... nehajno.- neki ceger od jute preko ramena, živi se eko svesno i friendly, ništa najlon, iz cegera tek ponekad izroni ipod touch da se promeni muzika koja dopire u neke velike, glasno obojene plastične sluške na glavi, a ponekad izroni iphone da se drugarima pošalje neki duhoviti, ali i produhovljeni sms

Posted
... preko nje džemper, onaj sa dva dugmeta koja se kopčaju na stomaku, uzak, dakako. Najpribližnije poređenje je npr. džemper švajcarskih olimpijaca u Sarajevu 1984....
kardigan, dakako sa spuštenim kopčanjem. a must, štonoreku.
Posted
- neki ceger od jute preko ramena,...
medju starim stvarima sam nasao neku torbu od jute sa XXL reciklaza znakom (zeleni koncentricni krugovi - der grüne punkt), htedoh da mu poklonim, al' sad nema vise faktora iznenadjenja <_<
Posted
http://www.latfh.com/inspiracije kol'ko o'š
:lolol: genijalan sajt! ... mada tek sad imam nedoumice. kako li je tek mučenom toniju...evo jednog modela, čini mi se da nije teško izvestitumblr_kx6ku4cPsz1qzzhzdo1_500.jpg
Posted
evo jednog modela
pas: koji gazda? ja sam ovde sam.