morgana Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 (edited) @morgana: kod hipstera je bitno da ako ikako mozes, izgledas jos ruznije nego sto jesi. oblacis se kao konglomerat teniske mode 70ih, americke gay scene ranih 80ih i mode iz nasih serija i filmova 70ih (ako si musko) ili kao baba iz Istocne Nemacke '72 koja nema ukusa (ako si zensko)hvala na odgovoru :)zanimalo me i jel to jos uvijek in ili ima i nesto novije i kulje od hipsterisanjajel tacno ovo sto bebler pise na jednoj od tema:Najviše autentičnih hipstera zapravo ima u prigradskim naseljima&opštinama prestonice i u manjim centrima odnosno provinciji.Danas sa slučajno saznao i da je poslednje stalno prebivalište Zorana Miščevića, prvobitnog srpskog hipstera bilo upravo u Batajnici. sto to, jel teranova pocela da prodaje smijesnoizgledajuce gornje djelove trenerki, vintidz dzemperice i arafatke, a klinci to pokupili jer je siroko dostupno, ili su pratili trend i kad je bio na vrhuncu?tj, uopste nemam predstavu jesu li hipsteri so yesterday ili ne.ako ne, dosta dugo su se odrzali, sto je cudno za stil koji je siroko prihvacen (tj utrzisten) Edited August 5, 2010 by morgana
nisam ja Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 (edited) hipsteri su uvek dan ispred sutra.ili iza, nisam sad siguran... Edited August 5, 2010 by nisam ja
sherman Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 mene se cini da je Bebler u pravu sto se tice toga odakle dolaze pravi srpski hipsteri, mada bih rekao da ipak dolaze iz pregradja srbijenegotin, bor, aleksinac...bio sam na jednoj hipsterskoj zurci i svi su bili iz ovih zivopisnih krajeva
morgana Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 (edited) a koje brendove nose srpski hipsteri?*za muziku i film je jasno, al to se kupi sa interneta.bas me zanimaju ta lokalna prilagodjavanja, a kontam da ih ima s obzirom na siromasno trziste.*osim starki, to znam da moze da se nadje u srbiji :D Edited August 5, 2010 by morgana
ToniAdams Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 mene se cini da je Bebler u pravu sto se tice toga odakle dolaze pravi srpski hipsteri, mada bih rekao da ipak dolaze iz pregradja srbijenegotin, bor, aleksinac...bio sam na jednoj hipsterskoj zurci i svi su bili iz ovih zivopisnih krajeva serman je moj guru. on je iz borce :)
MachineGunEtiquette Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 *osim starki, to znam da moze da se nadje u srbiji :Dne starke, STARTASICE! Iz rvacke, ako je ikako mogucno.
morgana Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 e, da, da, startasice, naravno, al to za ove sa vise parai nove borosane :)
fonTelefon Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ^ha, uzivanje starbaksa, tacno sam znao da je zorge hipstercina!G-Line najgore sorte. Samo sto moze cale da bude prosecnom hipsteru ili sugar daddy hipsterkinji :kdp:
fonTelefon Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ne starke, STARTASICE! Iz rvacke, ako je ikako mogucno.Startasice su suvise IN i za matore papke i papkasice koji pisu blogove.
fonTelefon Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 i one espadrile sa djonom od konopcaAko ista retrogilja to bi mi bio izbor.
fonTelefon Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ja posedujem LOMO-LC-A bazdaren u GOST-ima i tu nema nista Hip. Samo modeli kupljeni u MOMA Shopu se racunaju.
Recommended Posts