Aion Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 ima i onih hipstera koji dokazuju svoju autentičnost tako što ostrašćeno napadaju hipsteraj Naravno, ove udri po hipsterima, a onda trk na foto-berzu po M42 objektive.
Caligula Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) Khm, to sto se hipsterima i normalnim ljudima ponekad poklope interesovanja ne znaci da su svi hipsteri. Pa sta ako fotkam staarim Kenonom i Yashikom MAT, imam petnaestak analognih kamera, nekoliko super osmica, bakelitne Simens telefone i dve stare pisace masine? Mozda sam jednostavno dokon <_< Edited February 13, 2015 by Caligula
Аврам Гојић Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) Naravno, ove udri po hipsterima, a onda trk na foto-berzu po M42 objektive. @aion hehe, i tebe čekam da te pitam za junačko. Jupiter objektivi, na primer. Nema smisla da ih zoveš inferiornim. Oni si veoma oštri, odlično crtaju i daju fotografije sa prepoznatljivim karakteristikama. Nema ništa hipsterski u kupovini objektiva Jupiter 37a za 4.000 dinara. Edited February 13, 2015 by Грешни Василије
Caligula Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Nema ništa hipsterski u kupovini objektiva Jupiter 37a za 4.000 dinara. +1 Ja svoj Jupiter cuvam uvijen u jednu babinu bluzicu, najmeksu.
ToniAdams Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Khm, to sto se hipsterima i normalnim ljudima ponekad poklope interesovanja ne znaci da su svi hipsteri. Pa sta ako fotkam staarim Kenonom i Yashikom MAT, imam petnaestak analognih kamera, nekoliko super osmica, bakelitne Simens telefone i dve stare pisace masine? Mozda sam jednostavno dokon <_< jersi hipster kauboje? realno.
Singer Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 jersi hipster kauboje? realno. nije lepo upirati prstom u očigledne stvari
Aion Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) @aion hehe, i tebe čekam da te pitam za junačko. Jupiter objektivi, na primer. Nema smisla da ih zoveš inferiornim. Oni si veoma oštri, odlično crtaju i daju fotografije sa prepoznatljivim karakteristikama. Nema ništa hipsterski u kupovini objektiva Jupiter 37a za 4.000 dinara. Nema nista hipstersko ni u nosenju naocara bez dioptrije, kariranih kosulja, sesira, ... Edited February 13, 2015 by Aion
teacher Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 za naočare bez dioptrije i šešire propisujem jednostavnu kaznu: smrt...
Joe D Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 za naočare bez dioptrije i šešire propisujem jednostavnu kaznu: smrt... Imas 24 casa da napustis forum.
Caligula Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 jersi hipster kauboje? realno. ... hipster od 110 kila? Jedino ovako
Miralem Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 kaze se kurkuma i ovo sprdanje sa hipsterajem ili bar onime cime mali djokica to zamislja je odavno ostarilo i moglo bi da ide polako na smetliste istorije internet podjebavanja, jerbo je dosadilo bogu. pa bas zato, mi se sprdamo sa hipsterima sad kad to vise nije u modi.
Ryan Franco Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 a jel ona vodila u drugoj polovini 90ih sa m.stolicom neku top listu domace zabavne muzike? ne mogu da tvrdim al rekla bih da je ona na 'trecem kanalu', valjda Jeste. Dodatno ubrzanje ali sredinom 2000ih.
Hamlet Strašni Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Hipsteri su gejevi a metroseksualci su homo
Recommended Posts