Utvara Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Djecace prvo moras da odaberes koji ces tip hipstera. Tipovi Hipstera Za Početnike
malkin Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 može ovaj bicikli?Ne! Mora da bude roadbike, ručke na dole obavezno.zna malkin! kuce vec usvojio, kola nisu tolko stara, al nisam ni zafarbo de sam lim radio, pirsing imam (princ albert).I ne smeš da preteraš sa uvlačenjem u ramena, nisi neki emo paćenik božemesaklonie ovo me, moram priznati, plasi. bojim se da sam pokupio do kraja tu prokletu motoriku dok sam vezbao da budem emos. jel mnogo strasno to?Pa ti si već na pola puta.sherman će sve ostalo da ti pokaže. I motoriku će da ti ispegla ako treba.
Ryan Franco Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ni na jednom od brojnih topika se gospodin sherman ne oglasava, vec lezerno pusta da se pise o njemu. Vrlo hipsterski, rekao bih.
morgana Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 (edited) malo sam srboguglala u potrazi za tekstovima o hipsterimanisam uspjela da saznam gdje izlaze hipsteri u bgd, npr(ne da mislim da su ista razliciti nego drugdje, poenta je da su svi isti, al ipak)ali sam zato otkrila da ni b92, kad pise ovakve tekstove, ne ide u procesu istrazivanja dalje od prvih 5 gugl rezultata:fenomen hipsterasta je trenutno in po velegradskim ulicama i fejsbucima? ozbiljno pitam, veze nemam o bjelosvjetskim subkulturama.mora da ima nesto novo. Edited August 5, 2010 by morgana
ToniAdams Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ^ha, uzivanje starbaksa, tacno sam znao da je zorge hipstercina!
Venom Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 :Hail:edit: može ovaj bicikli?Pfff, nije to-to. Ja kupio takav (doduse, stvarno bio single speed :D), ali mu bio sjeban tocak, pa morao da vratim.Sad su in old school trkacki bicikli, ono 3mm profil gume. I ovo Vasudevino pasuje, vidjam medju hipsterima.
ToniAdams Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 malkin:el ovo hip? ja cenim da jestea sta te se samo tice?dosta je 1 hipster po forumu.
Аврам Гојић Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 nisam znao da sam toliko talentovan za hipstera!nego meni se cini da iPod ne samo da vise nije hip nego da postaje lejm. pravi hipster je u kontaktu sa svojom okolinom, ne povlaci se u sebe i ume da osluskuje puls grada, a kuci slusa vinile.
Calavera Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 (edited) Ja sam u cast ove hipsterske revolucije na cenjenom forumu odlucio da u skorom prevodu Scotta Pilgrima zamenim "you cocky cock" za "ti hipsterski hipsteru". Priznavanje i prihvatanje svoje hipsterolikosti™ je vrlo hipsterski. Gledaj i uci, Toni! Edited August 5, 2010 by Calavera
assück Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 malkin:el ovo hip? ja cenim da jestetehnicki jeste, ali je pozeljno da bude star i ofucan, ako moze poljske ili cehoslovacke proizvodnje@morgana: kod hipstera je bitno da ako ikako mozes, izgledas jos ruznije nego sto jesi. oblacis se kao konglomerat teniske mode 70ih, americke gay scene ranih 80ih i mode iz nasih serija i filmova 70ih (ako si musko) ili kao baba iz Istocne Nemacke '72 koja nema ukusa (ako si zensko)
Ryan Franco Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Modni detalj je i lomo ili holga aparat koji si pazario na zemunskom buvljaku, recimo. Što nas dovodi do pdfa fotografija i potrebe da se tamo otvori topik o fotkama kakve hipsteri vole i prave.
assück Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 na tim slikama obavezno da izgledas ko ono djete iz Ringu. neka demode haljina, kosa preko lica, a ramena toliko neprirodno spustena da izgledas kao Nesa "ranac" Galija. i ako si se lomografisala u poljima lavande, ihaj! hip
Recommended Posts