Zverilla Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 primetih na fb.u kod vidjenijih hipstera da su postali toliko hip, da im se moze da lajkuju cecu i share.uju je po zidovima medjusobno
Krampa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 (edited) ja ovo nissta ne kontam...pokuso jednom al jok.ovi sto nose baba janjine djempere i deda milovanove pulovere se ustvari maskiraju kao eto oni papci a mi kul pa se mi njima smijemo a oni u stvari se nama smiju iza ledja jer mi kontamo da su oni papci? Edited October 13, 2011 by Krampa
dunja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jel je ovog decaka desno Alphons svojevremeno setao na avataru?
prima Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ^ svidja mi se 3. slikatako sam i ja samo trimerom i ispalo je slicno -_-
Аврам Гојић Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 primetih na fb.u kod vidjenijih hipstera da su postali toliko hip, da im se moze da lajkuju cecu i share.uju je po zidovima medjusobno cuo sam jednom da se u nekoj latinskoj kulturi, bem li ga ako znam sada kojoj, smatra da je sasvim OK da muskarci drze ruke na jajima jedni drugima tokom razgovora. toliko su macho da im se moze da miluju mosnice drugih muskaraca i da pri tome ne budu gej. e to ti je to.
hazard Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ili su jednostavno latentni gejevi, kao sto su mnogi hipsteri latentni seljoberi
I*m with the pilots Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) :lol:pravi hipster mora na svom blogu imati i fotografiju poput sledeceali skroz izbledjenu da bi dostigla retro smekako je uslikana analognim, jos bolje Edited February 3, 2012 by I'm with the pilots
Recommended Posts