sailorman Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jedne su gumene! doduse crvene:) Ja imala zute
cmrlj Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 (edited) @darling :D Edited August 30, 2011 by cmrlj
rajka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ja slicne takve kozne htela da kupim u mudziju sto ga japanci drze, ali za zene prave samo do broja 38 :Djesu ti se i tu svi smejali?
morgana Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ja slicne takve kozne htela da kupim u mudziju sto ga japanci drze, ali za zene prave samo do broja 38 :Djel to najblize baletankama sto si u zivotu dosla? :D
uliks Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 (edited) to se furalo u obdaništu. akiak se zvale.Daaaa! One i Mont perjana jakna i pravac na sneg. Those were the days...Hipsterlook me drmnuo kasnije. Još su postojali komisioni i u onom kod bioskopa Balkan sam kupila roze starke :D , a u Takovskoj roze spenserice od nape - radio je tada onaj obućar na ćošku sa Majke Jevrosime, ifjunou.. neam sliku s net-a, bilo je to daaaavno, to net ne beleži :( . Edited August 30, 2011 by uliks
Gonzo Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 (edited) e da, ove espadrile što gospodin boya propagira, to se nosilo u eri miami vice-a. i zvalo se špagerice. bele naravno Edited August 30, 2011 by Gonzo
cmrlj Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jesu ti se i tu svi smejali?nisu, japanska je radnja ali u evropi, vec su navikli na nogate zene. jel to najblize baletankama sto si u zivotu dosla? :Dmislim da se one espadrile iz mladosti isto kvalifikuju :D
MayDay Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Do jaja su ove što liče na kancelarijsku stolicu.Navodno, one i jesu dizajnirane prema Verner Pantonovim stolicama. A to tek ne bih u kucu ubacila! Ima ovde zilion radnji s takvim namestajem, a bogami iznad Smokvice u Kralja Petra isto ima prodavnica stolica slicnih ovima.Inace, onaj dan sam gadila Supermarket sa sve neizostavnim Markom Nasticem, pa na kraju pravo na njega naletela u avionu juce. Sve me nesto u grudima zabolelo.
halloween Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Realno, da su malo plice i da je kaisic tanji i blize risu, bile bi to jedne seksi baletancice.Nemate pojma, taj kaišić se nakon kupovine odmah otkida da se brže obuju, pri čemu forma baletanki nije narušena.
paculla Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 gumenjaci su mainstream, cipele su mainstream, pravi hipsteri su bosi
dig_chohano Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 gumenjaci su mainstream, cipele su mainstream, pravi hipsteri su bosiJbt, ovaj je bos zato što niko ne proizvodi obuću broj 92. Viđu mu lopate, jbt.
uliks Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Bosi je još i skroz ok. can i hire a hipster clown for my birthday
Recommended Posts