April 29Apr 29 Inace Zeljko Petrovic bio u kafani kod Viska i Gojka, bio bi odlican forumasGeneralno samo premotam do kviza jer me bole kurac za njih a najcesce i gosta... Ali ovaj put sam pustio da ide sve Edited April 29Apr 29 by Ratamahatta
May 9May 9 https://x.com/ultras_clips/status/2053195072615694430?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80wa u pragu da derbiju, veselo
May 11May 11 Žoao Kanselo prvi igrač u istoriji koji je osvojio 4/5 liga petice. Bar tako tvrdi Reddit, ali stvarno ne mogu da se setim da je nekome još to pošlo za nogom
May 12May 12 6 hours ago, goofs said:Žoao Kanselo prvi igrač u istoriji koji je osvojio 4/5 liga petice. Bar tako tvrdi Reddit, ali stvarno ne mogu da se setim da je nekome još to pošlo za nogomIma i titulu sa BenficomImam utisak da se o ovome baš retko priča ,ja tek sada vidim ove snimke
May 13May 13 SportklubKompletan idiot, stalno se žali, moron.. Dnevnik jednog s...Šta trenreri zaista misle o igračima? Šta zapisuju, ako nešto zapisuju tokom mečeva? Šta upisuju u svoje dnevnike, ako ih vode (a veliki broj njih vodi neku vrstu dnevnika o ekipi i igračima)? Mnogo tDomenek
May 14May 14 SportklubŠtimac: Koliko puta petokraka mora biti poražena da bi ne...Igor Štimac je sa klupe predvodio Zrinjski do trofeja, osvojivši Kup Bosne i Hercegovine pobedom u finalu protiv Veleža u dvomeču. Prvi duel je dobio Zrinjski 1:0, a u revanšu je bilo 1:1.