ArleKino Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Kako je čovjek tukao po lopti, jebote. Volio bih vidjeti brzinu kod ovog zadnjeg šuta. 4 2
Mindaugas Žukauskas Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 On 25.9.2022. at 20:46, ArleKino said: Kako je čovjek tukao po lopti, jebote. Volio bih vidjeti brzinu kod ovog zadnjeg šuta. Pokušavam da uporedim sa modernim fudbalom, i retko ko mlatara po lopti ovako krvnički. Ustvari, mučim se i da pronađem makar jedno ime. Da li je pod uticajem Žuninja veliki deo igrača usvojio tu knuckleball tehniku udarca, ili jednostavno sa modernim loptama i nema efekta mlatiti je kao Batistuta?
goofs Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Svojenozno covek zavrsio Lemanovu karijeru u Italiji Meni je u secanju da je Bobo Vieri isto ovako tukao ko besan, doduse u slicnom periodu su igrali 2
Ratamahatta Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 (edited) Adriano je zuvo ko konj isto Ali je Batistuta ogroman gotivac, secam se Rominog skudeta - Nakata, Montela i Batistuta vs. Djubrentus Nervirao me Toti jer je smradina, ali ovu trojicu sam obozavao Secam se da mu je u Fiorentini uvek Rui Costa malo gurnuo slobodnjak pa ovaj opal, nije tukao stacioniranu loptu + naravno i Pajser Narkoman je isto zatezao konjski Edited September 28, 2022 by Plajvi
Profesionalac Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 Bobo je imao solidnu prangiju, ali ne na nivou Batigola. On je zato imao topuz u glavi, bukvalno je slao rukometne udarce ka golu. Adriano je i meni prva asocijacija za top u nogama. I švedski nosonja ume da je zategne silnički. 1
ArleKino Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 17 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Pokušavam da uporedim sa modernim fudbalom, i retko ko mlatara po lopti ovako krvnički. Ustvari, mučim se i da pronađem makar jedno ime. Mislim da je to i do toga što su lopte drugačije i da se igrači plaše ozljeda. Plasiranje šuteva, kifle, rijetkost je vidjeti da neko zažmiri i puca (Bale 2012-13). Adriano je tukao 140 na sat neke slobodnjake i generalno tukao ljevicom k'o da ne postoji sutra. Batistutin parnjak je bio Alan Shearer. Mlatne desnom nogom, probije golmana, a onda digne desnicu u zrak, meat'n'potato od proslave gola. Od novijih, Ibrahimović. Ima onaj gol Feneru u Ligi prvaka za Inter kad iz mjesta šalje šut za koji bi svakom drugom trebao zalet. Od Arsenalovih novijih Podolski, ima gol Galatasarayu u Ligi prvaka koji ni u real timeu nije dobio dovoljno prajzovanja™ jer je Ramsey uhvatio volej svih voleja na istoj utakmici. Kane je još i najbliži tome mada su mu većina golova više (mali, ali) tehničari. 16 hours ago, goofs said: Svojenozno covek zavrsio Lemanovu karijeru u Italiji Meni je u secanju da je Bobo Vieri isto ovako tukao ko besan, doduse u slicnom periodu su igrali Bobo je bio više za glavudžu, jak k'o crna zemlja. 1
Ratamahatta Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 Taj zvuk kad ju je opizdio I onaj Ronny levi bek Sportinga je sivonja bio, Roberto Karlos naravno, zuvao je i on punom ponekad, nije sve spoljara 1
189- Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 On 25.9.2022. at 20:46, ArleKino said: Kako je čovjek tukao po lopti, jebote. Volio bih vidjeti brzinu kod ovog zadnjeg šuta. 1 1
Zico Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 (edited) Pickasti potez Sunes Grejema. Ovo je inace mec kupa sampiona izmedju Rangersa i Steaue tamo neke 87/88 godine. Zuta karta LOL. Edited October 11, 2022 by Zico
Recommended Posts