ficfiric Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 I kao bonus: Dva gola iz kornera za dva minuta
John Coltrane Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 9 hours ago, copkillah said: Znam da će neko reći da sam pristrasan, ali Runijeve makazice su mi malo precenjene, Recimo, tehnički lepše i bolje i teže makazice je imao Benteke za Liverpul baš protiv Junajteda ali se ne ističu toliko jer je to bio samo utešni gol pošto je Liv pukao u tom derbiju. Objektivno, kao i uvek. Do Runija je lopta dosla posle Nanijevog centarsuta gde je lopta malo zakacila Zabaletu, sasvim dovoljno da Kompani krene napred pa da se spotakne i padne u zelji se vrati korak nazad. Taj isti korak nazad je morao da ucini i Runi, a to je ponekad dovoljno da propadne sve - igracu koji ide u napred i ocekuje loptu napred. Sve u svemu, Bentekov gol je bio golcina, ali ne i makazice tj. ne gol udarcem "preko glave" ili ti bicycle kick. A vidim da je ovde jos par golova postavljeno u "kategoriju makazica" iako spadaju u neki volej ili poluvolej sa strane.
radisa Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 @ficfiric Prvi je bio slučajno, ali je drugi fantazija...
Ratamahatta Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Rivaldove skarice™ su mi najjace, sam sebi namestio, poslednji minut, neodbranjivo, odlucuje ko ce u LS, a ko ne, bilo je poslednje kolo Primere ako se dobro secam. Alaves u finalu kupa UEFA, Valensija u finalu LS, Real prvak, Barsa raspad, labudova pesma Ovieda koji ispada s Radomirom i sexy Deportivo.
copkillah Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: Objektivno, kao i uvek. Do Runija je lopta dosla posle Nanijevog centarsuta gde je lopta malo zakacila Zabaletu, sasvim dovoljno da Kompani krene napred pa da se spotakne i padne u zelji se vrati korak nazad. Taj isti korak nazad je morao da ucini i Runi, a to je ponekad dovoljno da propadne sve - igracu koji ide u napred i ocekuje loptu napred. Sve u svemu, Bentekov gol je bio golcina, ali ne i makazice tj. ne gol udarcem "preko glave" ili ti bicycle kick. A vidim da je ovde jos par golova postavljeno u "kategoriju makazica" iako spadaju u neki volej ili poluvolej sa strane. Ja sam obrazložio zbog čega, naravno da ćeš ti da misliš da sam neobjektivan Hoću da kažem, uz dužno poštovanje, ali videli smo bolje i lepše golove od tog za prvih 25 godina PL, zato kažem da je precenjen.
John Coltrane Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 3 minutes ago, copkillah said: Ja sam obrazložio zbog čega, naravno da ćeš ti da misliš da sam neobjektivan Hoću da kažem, uz dužno poštovanje, ali videli smo bolje i lepše golove od tog za prvih 25 godina PL, zato kažem da je precenjen. Ja sam samo skrenu o paznju da ta dva kola koja poredis uopste nisu u istoj kategoriji po nacinu izvodjenja. Po lepoti mogu da idu u neki top 10 svakako.
copkillah Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 1 minute ago, John Coltrane said: Ja sam samo skrenu o paznju da ta dva kola koja poredis uopste nisu u istoj kategoriji po nacinu izvodjenja. Po lepoti mogu da idu u neki top 10 svakako. Dobro, to se slažemo, Runijev jeste overhead kick, dok Bentekeov nije, ali nekako sve to trpamo u kategoriju "makazice"
John Coltrane Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 1 minute ago, copkillah said: Dobro, to se slažemo, Runijev jeste overhead kick, dok Bentekeov nije, ali nekako sve to trpamo u kategoriju "makazice" Kao i gol Krauca u LS protiv Galate, fenomenalan, ali nije kao Ronaldove makaze koje je neko vec apostrofirao kao perfekten (Real vs. Juve)
Glass Joe Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 5 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Ozbiljan gol Đorkaefa, nisam znao za ovo Verovatno nisi ni znao da mu je sudija nakon te utakmice trazio dres za uspomenu i dobio ga 1
Ratamahatta Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Vaistinu, Inter sam zavoleo i zbog njega, Rekobe, Zamorana i Zanetija, ne samo zbog Zube. Mislim da je on Jermen, isto kao i Bogosijan. U tom timu sa SP 98 ih je bilo sa svih meridijana: Jermenija, Baskija, Karibi, Okeanija, Magreb, Juzna Amerika, zapadna Afrika, i na kraju - Francuzi.
ArleKino Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 5 hours ago, Meazza said: Mnogo potcenjen igrac. Djorkaeff je bio u ono neko vrijeme 1995-97 među najboljim na svijetu i uz Zizoua (a Boga mi i ispred njega) najbolji igrač Francuske. Sa PSG-om uzeo KPK, sa Interom Kup UEFA, nadavao se golova i osvojio sve sa Francuskom. Najvolej: Zizou v Bayer (finale Lige prvaka, slabija noga, rašlje). Najvolej Arsenala: Ramsey v Galatasaray (realno nebitna utakmica). Najgol glavom: Van Persie v Španija (gol kakav se davao na Fifi 98, nadrealno dobro izvedeno). Najgol glavom Arsenala: Welbeck v Leicester, najlažnija od svih zora. Najmakazice: Bressan v Barcelona estetski, Rooney v City i Rivaldo v Valencia suštinski. Najmakazice Arsenala: nešto se i ne sjećam da je ko do Aube to i radio.
omiljeni Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 meni za makazice uvek prva asocijacija bio Hugo Sanchez, a posle njega Van Basten. a volej...ne sećam se koja je to ekipa bila, ni koji igrač, uglavnom francuska liga, devedesete, Petica na HRTu. Nabačena iz kornera, izbijena i bratić je u punom trku hvata sa jedno 35-40 metara. Malo mu prešla preko noge i dobila ogroman efe. Kao Almeydin gol protiv Parme samo još 3 puta bolji.
Recommended Posts