September 14, 20204 yr Sjajno. Sad sam se setio jos 2 vrh volejcine, Di Kanio za Vest Hem tamo negde krajem devedesetih, i Kuatemok Blanko na SP 98, lopta isto ovako ide na drugu stativu i on skace i hvata volej levom umesto desnom.
September 14, 20204 yr Ma meni su svi odlicni, ja voleje obozavam da vidim pa makar i ne bio gol Ali uzevsi u obzir da je bilo finale LS i da ga je hvatao slabijom nogom, Zidanov mi je na vrhu.
September 14, 20204 yr On 11.9.2020. at 23:20, Mindaugas Žukauskas said: Čovek se žali kako su ga napravili na igrici Dajte Roj Kina da prokomentariše ovo nemam pojma ima li brat romelu nekog osnova za žalbu jer ga nisam pratio u interu, ali ovako generalno gledano, kukanje na ocenu u fifi je validno. klincima koji to igraju je uglavnom bitnije koju ocenu lukakara ima nego kako igra u stvarnom životu, logično je da je onda i njemu stalo do toga.
September 14, 20204 yr Taj Zidanov gol je precenjen, golmanov. Butt je to finale sjebao s 2 penzionerske reakcije, ovo sve ostalo je bilo nemoguce spasiti. + Kejhil na SP 2014, Van Basten, jednom je Mendieta dao po meni najbolji volej ikada, bog ovo ne bi izvadio.