Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

:D Sjajno. 

Sad sam se setio jos 2 vrh volejcine, Di Kanio za Vest Hem tamo negde krajem devedesetih, i Kuatemok Blanko na SP 98, lopta isto ovako ide na drugu stativu i on skace i hvata volej levom umesto desnom.

Posted

Zidanov protiv Leverkuzena po meni najbolji volej.

Posted

Towsend protiv Sitija, van Persie protiv Čarltona

Posted

Ovaj sa klipa je kao onaj film iz ranih 2000ih, Shaolin Soccer 

Posted

Ma meni su svi odlicni, ja voleje obozavam da vidim pa makar i ne bio gol :D Ali uzevsi u obzir da je bilo finale LS i da ga je hvatao slabijom nogom, Zidanov mi je na vrhu. 

Posted
On 11.9.2020. at 23:20, Mindaugas Žukauskas said:

Screenshot-20200911-171515.png

Čovek se žali kako su ga napravili na igrici :isuse: Dajte Roj Kina da prokomentariše ovo :lolol:

nemam pojma ima li brat romelu nekog osnova za žalbu jer ga nisam pratio u interu, ali ovako generalno gledano, kukanje na ocenu u fifi je validno. klincima koji to igraju je uglavnom bitnije koju ocenu lukakara ima nego kako igra u stvarnom životu, logično je da je onda i njemu stalo do toga.

Posted

Taj Zidanov gol je precenjen, golmanov. Butt je to finale sjebao s 2 penzionerske reakcije, ovo sve ostalo je bilo nemoguce spasiti. + Kejhil na SP 2014, Van Basten, jednom je Mendieta dao po meni najbolji volej ikada, bog ovo ne bi izvadio. :D

• +1 1
Posted

Jebo (j)a takve voleje :fantom: