Meazza Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Nasao sam spisak! WORLD XI SQUAD Gianni Infantino, Zvonimir Boban, Onofre Costa, David Trezeguet, Ivan Cordoba, Dwight Yorke, Predrag Mijatovic, Clarence Seedorf, Leonardo, Mattias Grafstrom, Michel Salgado, Dida, David Suazo, Marco van Basten, Ji-Sung Park, Diego Maradona, Sulley Muntari SWITZERLAND SQUAD Gianni Infantino, Stephane Chapuisat, Blaise Piffaretti, Pascal Zuberbuhler, Daniel Gygax, Ciriaco Sforza, Gurkan Sermeter, Alexandre Rey, Johan Lonfat, Yvan Quentin, Xavier Margairaz, Toni Esposito, Rinaldo Arnold, Philippe Hertig, Patrick Muller, Nico Hischier, Raphael Wicky, Michel Pont, Jean Paul Brigger ITALY SQUAD Gianni Infantino, Paolo Maldini, Gennaro Gattuso, Marco Materazzi, Ciro Ferrara, Guiseppe Bergomi, Alessandro Del Piero, Evaristo Beccalossi, Christian Abbiati, Antonio Cassano, Gianluigi Buffon, Fabio Pisacane, Franco Annoni, Pietro Vierchowod, Dino Baggio, Falvio Fare, Francesco Carbone, Christian Vieri, Demetrio Albertini, Read more at: http://www.sport.net/ronaldo-and-maradona-dust-off-boots-for-legends-match_629302 1
Meazza Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Nema Tirama, Jugovica ni Samuela. Crnac je verovatno David Suazo.
Mindaugas Žukauskas Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 5 minutes ago, Meazza said: Crnac je verovatno David Suazo Rekao bih da jeste. Jedino mi se ne uklapa visina od 183, ali kanda je ovaj teren malo pod nagibom, ili Ferara nosi štikle.
Facundo Orellana Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Napred je Suazo, iza njega Muntari. Valjda.
Mindaugas Žukauskas Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Pored Dide je naravno Abbiati...konačno!
de Sisti Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 23 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pored Dide je naravno Abbiati...konačno! Tacno jbt, ne znam kako ga nisam prepoznao
Mindaugas Žukauskas Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 42 minutes ago, Johny said: Mene ubi ko je ovaj sa cvikerima na kosulji malo desno iznad kordobe.. Paskal Cuberbiler A ovaj dole desno je isto neki švajcarac Gygax. Ostaje jedino neodgonetnut ovaj Samuel Jugović, ali je verovatno takođe neki nebitni Švajcarac.
John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Skroz dole desno je Dvajt Jork. Iznad Kordobe je Klarens Sedorf? Sinoc nam ortak bacio sliku na viber, inace to je od pre par godina - kako se sve aktuelizuje neznanjem. A izvor je slika, kacena i na PPP sigurno 100 puta
Ratamahatta Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 19 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Gde je @Plajvi kad ga najviše trebamo Ime fotke midlifecrisis.jpg Malo falilo da pobrkam Albertinija i Ramosa.
Recommended Posts